‘Pecats Imperdonables’ el 12 de novembre a l’Aquitània Teatre

Text: Redacció, Premsa Aquitània Teatre. Fotos: Premsa Aquitània Teatre.

L’espectacle, que s’havia d’estrenar el mateix dia que es va declarar l’estat d’alarma, inicia finalment les seves funcions el proper 12 de novembre a l’Aquitània Teatre. Divendres 12 de novembre de  2021,  20 mesos desprès del que hauria estat la seva estrena a Barcelona, arriba a l’escenari del Aquitània Teatre, l’espectacle  ‘Pecats imperdonables’,  una comèdia-thriller, carregada de suspens, on els personatges mostraran, a través dels seus pecats, la misèria de l’ésser humà.

L´espectacle està basat en un text de Benjamín Cohen, ‘Sin perdón por los pecados’ que va estar un gran èxit de taquilla en el seu moment a Panamà. L’obra presenta la història d’una empresa familiar de la zona de Delta de l´Ebre que, gràcies als errors comesos per la segona generació, van en picat cap a la fallida. Després de la mort del fundador de l’empresa, la família decideix reunir-se i, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal on tothom defendrà el que creu que li correspon.

La primera comèdia interactiva on el públic va decidint l’evolució de l’espectacle, així com el final entrre tres possibles desenllaços.

 ‘Pecats imperdonables’ és una comèdia interactiva; emulant la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes a la plataforma Netflix (Black Mirror: Bandersnatch), que tant ha donat què parlar a les xarxes, en aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe a través d´una web creada especialment . A través del mòbil podran votar sobre què volen que passi en determinats moments, així com votar quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

Creada per Benjamin Cohen i adaptada per Edu Pericas, està protagonitzada per Eva Barceló, Jofre Borrás, Agnès Busquets, Francesc Ferrer, Susanna Garachana, Miquel Sitjar i Peter Vives.

L’espectacle ‘Pecats imperdonables’ va ser creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream, però que també divertirà molt al públic que vol fer senzillament d´espectador.   En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment: Eva Barceló, Jofre Borràs, Agnès Busquets, Francesc Ferrer, Susanna Garachana, Miquel Sitjar i Peter Vives.


 
En una temporada amb poques comèdies, ‘Pecats imperdonables’ serà a bon segur una agradable novetat en la cartellera de la ciutat i a més….. es pregarà no apagar els mòbils ( però mantenir-los en silenci !)

Horaris:
De dimarts a divendres a les 20:30h.
Dissabtes 17:30h i 20:00h.
Diumenges 18:30h.
Més informació: aquitaniateatre

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: