TV3 estrena els dos primers capítols de «L’última nit del karaoke», la nova ficció per a la nit dels dilluns

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

Dilluns, a les 22.05, TV3 estrena «L’última nit del karaoke», amb l’emissió de dos capítols. Aquesta ficció és una comèdia amb música que arriba amb cares conegudes com Roser Tapias, Àlex Maruny, Elisabet Casanovas, Paula Malia i Joan Dausà. Els espectadors podran veure «Una cançó per cremar la nit» i «Una pels vells temps» a TV3, després de l’estrena exclusiva de la sèrie, a les 21.00, a la sala Phenomena de Barcelona, per inaugurar el Serializados Fest 2021.

A «L’última nit del karaoke«, la música sacseja una coctelera d’històries independents que es barregen i en què els protagonistes alliberen per un instant el seu ésser veritable. Són històries creuades que passen simultàniament en una sola nit i en un mateix espai… que acaba entre flames. Com els mateixos personatges, interpretats per una quarantena d’actors i actrius, que formen part de les diferents trames de la ficció.

L’ampli repartiment que passa la nit en un restaurant karaoke d’estil xinès s’anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, que es va rodar la primavera passada a l’antic cinema Astoria i la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona.

El Nil i l’Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passen la nit al karaoke, juntament amb un ampli repartiment que forma part de les diferents històries que es creuaran en aquesta ficció. Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet Casanovas (Sara), Artur Busquets (Cris) i Santi Pons (Funes), en una trama que comparteixen amb Emma Arquillué (Valèria), Marc Barrena (Santi), Sana Yumii (Yan Yan) i Alberto Jo Lee (Wang).

Entre els protagonistes de la vetllada musical, també hi ha l’actriu i cantant Paula Malia, que es posa a la pell de la Gemma i l’Anna, i Joan Dausà, actor i músic que interpreta el Max en una altra trama de la ficció.

Júlia Molins, Jon Arias i Pep Ambròs formen part d’una de les històries que es viuran durant «L’última nit del karaoke». Una sèrie que recupera actors coneguts per l’audiència com Jordi Díaz, en una trama en què participen Betsy Túrnez i David Bagés. I també més noms com Lluís Soler, Anna Sahun i Adrian Grösser, que passaran la nit en una altra sala del Karaoke Imperial del Sr. Wang.

Capítol 1: Una cançó per cremar la nit

Comença la nit al Karaoke Imperial del Sr. Wang! Avui ha vingut un convidat molt especial i l’Ona (Roser Tapias), la cuinera i encarregada del karaoke, ha d’aconseguir que tot surti perfecte, mentre l’Ali (Júlia Molins) espera amb ànsia l’arribada de la seva cita a cegues i una colla de tota la vida es retroba en una sala privada. Això no ha fet més que començar, però no sembla una nit fàcil.

Capítol 2: Una pels vells temps

El Nil (Àlex Maruny) s’esforça per recuperar l’amistat de l’Ona, el Joel (Pep Ambròs) continua el seu engany a la cita amb l’Ali i el Wang (Alberto Jo Lee) li demana a la Yan Yan (Sana Yumii) un favor molt estrany. A més, el Max (Joan Dausà), una estrella de rock català… està a punt d’arribar al karaoke.

La nova ficció de TV3 «L’última nit del karaoke» és una sèrie de deu capítols, creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: