Benedicta Televisió, una comèdia millennial, a la Sala BARTS

Text – Redacció-Premsa Benedicta Televisió. Fotos – Premsa Benedicta Televisió.

El Club de la Sala Barts de Barcelona acull l’espectacle «Benedicta Televisió», de la companyia Toma Pa’ Ti, des del mes de setembre. S’han prorrogat noves funcions pel 14 i 28 d’octubre a les 20.30h. L’obra dirigida per Raúl Heredia està protagonitzada per Raúl Heredia, Lucía Martínez i Blanca Guerrero.

Sinopsi:

La temuda Cris, directora de Telèflix, busca nova presentadora després de la mort inesperada de Fragancia Bendita. Les candidates Gus i Hakim hauran de superar el dia a dia d’aquesta difícil i infravalorada professió per fer-se amb el lideratge de la petita pantalla. Ho aconseguiran?

Es tracta d’una comèdia millennial i d’un espectacle inclusiu pel col·lectiu LGTBQ+ i feminista, al deconstruir els estereotips de gènere en el món televisiu. 

Toma Pa’ Ti és una companyia d’arts escèniques i audiovisuals. Creada per joves actrius que van acabar els seus estudis i van emprendre projectes artístics per parlar sobre els aspectes de la vida contemporània amb un ull crític. Els seus tres espectacles son: Justo, Benedicta i Sòmines.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: