Strangers presenta Lullaby gets in dark roads, l’EP debut del’artista Laia Leal, que veurà la llum demà 1 d’octubre

Text: Redacció, Premsa Laia Leal. Fotos: Premsa Laia Leal.

Nascut l’any 2017, el projecte Strangers parteix de la necessitat imperiosa de posar paraules a emocions inexplicables, fent confluir diferents llenguatges per a exposar una mateixa idea: fer arribar al públic la simbiosi entre l’empoderament, la crítica social i la salut mental.


Diagnosticada amb Trastorn Bipolar II el desembre del 2020, la cantant catalana ens explica la seva història de superació i lluita a través de cinc composicions (Noise, City Cries, Resistance, Somehow i Vuela) que proposen un viatge per la foscor i la llum amb tots els seus matisos. De quantes maneres es pot donar forma a un mateix concepte? A una mateixa emoció?

L’exploració constant de totes les vessants artístiques que poden arribar a representar l’univers de Strangers són el motor de Leal per explicar la seva realitat, que bé podria ser la de molts altres que pateixen en silenci. Resistance n’és el single i es pot escoltar des del 24 de setembre.

La Laia Leal en Instagram: @strangersmusic_

Produït per Héctor Pérez i Bernal a Unterton Records i amb influències del pop, el soul, el blues, l’indie i la cançó d’autor, a l’EP s’hi poden trobar referents femenins com Daughter, Angèle, Birdy, Amy Winehouse o Silvia Pérez Cruz, a la recerca de sons experimentals que bé podrien recordar a la banda anglesa Alt-J.

Com a cantant i actriu en altres projectes, en la trajectòria de Laia Leal destaquen el Festival
Pedralbes, el White Summer Festival, el Casino Peralada, el Festival de Blues de Bcn, el Teatre Condal, el Festival Grec, la Sala Barts i la participació a la 3a edició del concurs de TV3 Oh Happy Day. Aquest any ha protagonitzat Antiòpera de les Oblidades a l’Espai Brossa i apareixerà cantant als crèdits del programa al Sense Ficció.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s