‘Persona Freda’ el nou avançament de la pròxima mixtape de Nu Drama

Text – Redacció-Premsa Nu Drama. Fotos – Premsa Nu Drama.

«Persona Freda»  és el segon avançament de la pròxima mixtape de Nu Drama: Fases Nulars. Un treball de 9 cançons que sortirà a finals d’aquest any i del qual ja es va poder veure una petita mostra amb Nu Mantra, el primer avançament. 

Persona Freda ens trobem amb un viatge pels abismes de la soledat i la desconnexió de l’individu amb la resta, un individu que se sent insignificant i canta una balada de R&B amb sons espacials, electrònics i industrials composats per Asra3, que produeix tot el treball. Manu de Zarobe s’encarrega de la gravació, la mescla i el màstering.

El vídeo ens mostra un Nu Drama minúscul en un entorn fred i inhòspit sense cap rastre d’humanitat, que només permet vincles amb les màquines.La direcció del clip la firma el propi artista juntament amb Javier Salietti, que també s’encarrega de la fotografia i el rodatge. L’edició va a càrrec de Jason Palma.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s