La Oreja de Van Gogh, la gran cirereta final del Festival Jardins Terramar

Texto – Redacción. Fotos – Albert Roca.

Aquesta passada nit el concert de La Oreja de Van Gogh ha posat un brillant punt i final a la quarta edició del Festival Jardins de Terramar de Sitges.  La banda donostiarra -el grup espanyol que més discos ha venut al segle XXI- ha ofert un espectacular concert davant d’un públic que ha omplert totes les localitats disponibles.  “Nos encanta ver la casa llena.  Vamos a disfrutar de nosotros”. Leire Martínez, Pablo Benegas, Xabi San Martín, Álvaro Fuentes, i aquesta nit -excepcionalment- Karlos Aranzegi a la bateria, substituint el titular Haritz Garde, que fa uns dies va haver d’abandonar la gira per prescripció mèdica, com ha explicat la vocalista del grup per fer notar que “como podéis comprobar, Haritz ha cambiado un poquito”.

© Albert Roca

La Oreja de Van Gogh ha encadenat un rere l’altre els seus èxits amb les noves cançons del seu treball Un susurro en la tormenta com Abrázame i Durante una mirada. Un públic còmplice i entregat des dels primers compassos ha vibrat amb els himnes que la formació basca ens ha regalat al llarg de tot aquest temps.  Des de Muñeca de trapo La Playa, passant per Puedes contar conmigo, La niña que llora en tus fiestas, El primer día del resto de mi vida, 20 de Enero o Cometas por el cielo, amb la que ha tancat la seva actuació, rebent l’escalf dels espectadors.

© Albert Roca

Un total de 14.520 entrades venudes i un 88% d’ocupació total

Joan Ramon Rodríguez, codirector del festival, ha mostrat la seva “moderada satisfacció” perquè malgrat les circumstàncies actuals, “pensem que era molt important realitzar tots els esforços possibles per poder tirar endavant enguany l’organització del Festival Jardins de Terramar. I fer-ho com ho hem fet, amb totes les garanties de seguretat i prevenció per als assistents, treballadors i artistes.  Gràcies a la bona disposició i col·laboració de tothom, hem tornat a gaudir d’aquest magnífic espai centenari per seguir consolidant aquest projecte estratègic cultural, econòmic i turístic pel territori com un dels certàmens d’estiu de referència a nivell nacional”.

Una nova edició del certamen que ha comptat amb 15 concerts programats, i que malgrat la conjuntura actual, ha pogut dur-se a terme -això sí- amb les limitacions establertes per la pandèmia que han suposat la reducció en un 50% de l’aforament de l’espai, entre d’altres, a més de les restriccions horàries imposades a totes les activitats culturals i el fre a la mobilitat general provocada pels tocs de queda municipals. 

© Albert Roca

El Festival Jardins Terramar de Sitges va arrencar el proppassat 29 de juliol amb l’actuació dels Manel, presentant el seu darrer treball, i des de l’aleshores l’escenari de l’auditori ha comptat amb un total de quinze concerts programats amb una llista que completava un cartell extraordinari amb Fangoria, Rosario, God Save The Queen, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Mónica Naranjo, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Los Secretos, La Casa Azul i La Oreja de Van Gogh.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: