La gran veu de Silvia Pérez Cruz al Festival Jardins Terramar

el

Text – Redacció. Fotos – Susana Preston.

Farsa (género imposible), l’espectacle que aquesta dimarts al Festival Jardins Terramar de Sitges presentava aquesta nit Sílvia Pérez Cruz acompanyada per una magnífica banda de músics -els seus grans amics, que es retroben dalt de l’escenari després de molt temps, com va voler remarcar-, recull la seva realitat compositiva dels últims cinc anys en disciplines tant dispars com el cinema, el teatre, la dansa o la poesia, entre d’altres. 

© Susana Preston

Un conjunt de cançons originals amb lletres pròpies, algun poema prestat, i fins i tot, alguna cançó que no estan inclosa al disc.  La polifacètica artista empordanesa va voler adreçar les seves primeres paraules per agrair als organitzadors del Festival Jardins Terramar de Sitges que “en aquests temps es generin espais per seguir somiant i per poder compartir la música”.  La cantant va desitjar a tot el seu públic “Bon viatge!”.  Un extraordinari recorregut pel profund univers artístic d’una de les artistes més transcendentals aparegudes a les darreres dècades al nostre país.   

© Susana Preston

Sílvia Pérez Cruz ha donat pas a un extens repertori de dues hores de durada que s’ha passejat per cançons com Plumita, de la banda sonora de la pel·lículaLa noche de 12 años (2018) d’Álvaro Brechner, gunayadora del Goya 2019 en la categoria de millor guió adpatat, Todas las madres del mundo, inspirada en el poema de Miguel Hernández, Fatherless, de Sylvia Plath, Pare Meu, del poema de Maria Cabrera, una reinterpretació de The Sound of Silence de Paul Simon o Tango de la Vía Láctea, Premi Max 2019 a la Millor Composició Musical per l’espectacle de dansa Grito Pelao, entre d’altres.

© Susana Preston

La magnífica banda de músics que acompanyen en aquesta fantàstica aventura està composada per Marco Mezquida, al piano i teclats, Aleix Tobias, a la percussió, Publio Delgado (guitarra), Bori Albero (contrabaix) i Carlos Montfort (violí).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s