God Save The Queen, el gran show musical, al Festival Jardins Terramar de Sitges

el

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

Un darrere l’altre, sense aturador, sense pausa, aquesta nit al Festival Jardins Terramar de Sitges els God Save The Queen han recorregut totes i cadascuna de les etapes de la mare de totes les bandes, tot just coincidint amb el 50è aniversari de la mítica formació liderada per Freddie Mercury. 

© Albert Roca

Una nit màgica sense pal·liatius, han sonat èxit rere èxit, non stop, arribant a moments de clímax memorables per un públic que omplia de bat a bat l’aforament dels Jardins de Terramar

© Albert Roca

Des dels primers compassos del concert amb One Vision passant per autèntiques peces de col·leccionista melòman com Radio GagaBohemian RapshodyWe Will Rock You, Will Be Friends, We Are The Champions, I Want To Break Free o Don’t Stop Me Now.   

© Albert Roca

Queen està considerada com una de les bandes més importants dels segle XX i han estat probablement de les més influents de la història. I els argentins God Save The Queen s’han guanyat el reconeixement internacional de ser la banda que millor representa l’esperit del grup format l’any 1970 pels mítics Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i  John Deacon.

© Albert Roca

Un repertori increïble que reuneix els hits des de l’any 1973 amb Made in Heaven, i amb canvis de vestuari de vertigen, amb jocs de llums propis del concert de Wembley. 

Un concert que podem catalogar com It’s a Kind of Magic

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s