Horrorland ha venut el 40% de totes les entrades disponibles en tant sols 15 dies

Text: Redacció, Horrorland Press. Fotos: Horrorland Press.

Ahir va tenir lloc la roda de premsa de presentació de la tercera temporada d’Horrorland. El parc del terror que ara s’ha instal·lat a l’Illa Fantasia; el parc aquàtic de Vilassar de Dalt. A l’acte van assistir els propietaris del complex de piscines i tobogans d’aigua, Josep Maria i Joan Cama, l’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, l’alcalde de Premià de Dalt,Josep Triadó i els dos directors d’Horrorland, Cristina Raya i David Moreno. Més de 30 periodistes, patrocinadors, entitats i institucions no s’han volgut perdre l’ocasió per conèixer de ben a prop tots els detalls del nou projecte.

Segons els propietaris de l’Illa Fantasia, Josep Maria i Joan Cama: “- nosaltres hem posat el terreny i Horrorland el talent”. – Ha estat un amor a primera vista des del primer dia”. Els promotors del parc del terror, han rebut varies ofertes per instal·lar el complex un cop va marxar de Cercs: “- ens han fet ofertes d’arreu de Catalunya i ens van insistir molt per anar a Madrid”. Creiem que aquest és el millor destí ja que compleix els tres requisits que buscàvem: situat A prop de Barcelona (a tant sols 15 minuts), accessible amb transport públic, extensió i terreny suficient per poder seguir creixent i ampliar l’oferta d’atraccions i experiències.” Explicaven Cristina Raya i David Moreno, directors del parc del terror.

Els alcaldes de les dues poblacions on es troba el parc van destacar l’impacte turístic i econòmic que pot comportar un projecte d’aquestes dimensions; calculen un augment del 30% del turisme durant la temporada d’obertura. Van reconèixer sentir-se orgullosos d’haver estat les poblacions escollides i estan convençuts que per la zona és una molt bona notícia.

L’acte també va servir per a presentar els nous personatges que a partir del 15 d’octubre protagonitzaran les diferents cases del terror: tribus caníbals, presos descontrolats, pallassos assassins a dins d’una cuina, rituals mexicansi altres temàtiques que al llarg de les propers setmanes s’aniran desvetllant. “- una oferta 100% nova ja que s’ha hagut de construir des de zero”. Segons els directors del parc Horrorland també oferirà espectacles i animació de carrer mai no vista fins el moment. “-els espectacles sempre han tingut molt bona acceptació i tot i que és difícil, aquest any, ens volem superar” apuntava Cristina Raya, directora del complex de terror.

Es busquen actrius, actors i personal de serveis

Durant la roda de premsa, el parc va anunciar que durant els primers dies de setembre, es publicaran ofertes de feina per treballar durant tota la temporada d’obertura. Es necessitaran un total de 170 persones entre personal d’accés, restauració, jocs, logística, actrius i actors. També es busca personal per fer ensurts;  Horrorland s’encarregarà de fer la formació a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se al món del terror i que no tinguin experiència prèvia.

El parc ja ha venut el 40% de les entrades disponibles per aquesta tercera temporada

Els organitzadors d’Horrorland van recordar que aquesta tercera temporada serà curta. Només 11 dies d’obertura amb un total de 16.500 entrades a la vista. “- Molta gent no ha volgut quedar-se sense la seva entrada” apuntava David Moreno. Les primeres 24 hores en sortir a la venda, el sistema informàtic de venda d’entrades es va col·lapsar i va dificultar la compra. “- Hi ha moltes ganes d’Horrorland i això ens anima molt”. El complex obrirà el 15 d’octubre i finalitzarà la seva tercera edició a mitjans de novembre.  

Aquesta any i degut a la situació actual de la pandèmia, el parc ha decidit vendre les entrades per grups. D’aquesta manera es podrà garantir en tot moment la convivència entre grups bombolles i mantenir les distàncies de seguretat durant l’estada al recinte. S’ofereixen diferents modalitats d’entrades a partir de 35€. Es poden adquirir a la pàgina web del parc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: