Antonio Orozco exhaureix les entrades pel concert que oferirà el pròxim 9 d’agost al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Festival Jardins Terramar de Sitges.

Un més abans de la data del seu concert, previst pel dia 9 d’agost, a l’escenari de l’auditori del Festival Jardins de Terramar, Antonio Orozco s’ha convertit en el primer artista en exhaurir totes les entrades d’aquesta quarta edició del certamen.  Probablement, el de Sitges, serà un dels concerts més especials del més de 40 concerts d’Aviónica Tour que l’artista oferirà arreu de la geografia espanyola pels vincles personals que l’uneixen amb la població costanera catalana.

Últimes entrades per a un bon nombre de concerts

Molt probablement en el decurs dels pròxims dies l’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges estarà en disposició d’anunciar nous “sold out” gràcies al bon ritme de venda d’entrades que en els darrers dies està experimentant la web oficial del certamen.  Entre els concerts que comencen a estar a punt d’exhaurir les seves localitats destaquen Fangoria (30 juliol), God Save The Queen (1 d’agost) i Sopa de Cabra (6 d’agost). El codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez, explica que “hem entrat en les setmanes prèvies al festival, els dies que tal com ha passat en edicions anteriors, el nostre públic pren la decisió final de compra”.  Enguany, degut a les mesures de prevenció i seguretat adoptades per l’organització, l’aforament veurà reduïda la seva capacitat en un 50% respecte a edicions anteriors.

Programació 2021:

29 juliol                Manel

30 juliol                Fangoria

31 juliol                Rosario

01 agost              God Save The Queen

02 agost              El Barrio

03 agost              Sílvia Pérez Cruz

04 agost              Ara Malikian

05 agost              Amaral

06 agost              Sopa de Cabra

07 agost              Mónica Naranjo

08 agost              Sergio Dalma

09 agost              Antonio Orozco (entrades exhaurides)

11 agost              Los Secretos

12 agost              La Casa Azul

13 agost              La Oreja de Van Gogh

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: