‘Ovelles’ la comèdia d’èxit de Yago Alonso i Carmen Marfà, torna al Teatre Poliorama del 15 al 30 de setembre

Text – Redacció-Barc Comunicació. Fotos – Roser Blanch.

Ovelles, la comèdia escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso, torna a la cartellera. Ho farà del 15 al 30 de setembre al Teatre Poliorama amb el repartiment original que la va estrenar l’any 2018 a la Sala Flyhard de Barcelona: Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola. 

© Roser Blanch

Després de la temporada d’estrena, amb 63 funcions exhaurides i un èxit aclaparador de crítica i públic, sumat a dues temporades de gira per una trentena de localitat catalanes, Ovelles farà una breu temporada de comiat a Barcelona abans de saltar a la cartellera madrilenya.

© Roser Blanch

L’obra parteix de la història de tres germans de Barcelona que reben una insòlita herència: 512 ovelles. El que era alegria al principi acabarà sent un punt d’inflexió en les seves vides i posarà en risc la seva relació: qui dels tres renunciarà a tot el que té per cuidar al ramat?

© Roser Blanch

Ovelles reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per una gran crisi econòmica que els va agafar en un important moment vital: al voltant dels 30. Una situació agreujada ara per una pandèmia mundial amb unes conseqüències que, avui dia, encara són ben incertes. L’obra parla de la decepció d’aquesta generació, de la seva permanent necessitat d’empoderar-se i reinventar-se, de tot allò que són capaços de sacrificar per canviar les seves vides, de les seves pors i de com afrontar-les. En un moment on la consciència ecològica va guanyant cada vegada més terreny, Ovelles també posa en evidència la nostra desconnexió amb el món rural.

El Ramat Produccions

Ovelles suposa el naixement d’El Ramat Produccions, una iniciativa impulsada per un grup de professionals del sector de les arts escèniques, la televisió i la comunicació: Carmen Marfà, Yago Alonso, Biel Duran i la cooperativa BARC.

La nova productora aposta pel talent local i per donar veu a l’autoria emergent que parli d’històries i conflictes d’avui. Un segell de qualitat amb la comèdia per bandera que defensa des de l’escena el feminisme, la igualtat i la justícia social. 

Sobre la Sala Flyhard

El 2006 neix la productora teatral Flyhard Produccions i l’any 2010 obre la seva pròpia sala, la Sala Flyhard, al barri de Sants de Barcelona, on programen principalment produccions pròpies sempre a partir de textos de dramatúrgia catalana contemporània. Entre les produccions estrenades durant aquests anys destaquen Un home amb ulleres de pastaEl rei borniLitusLa PolsNew OrderTortugues: La desacceleració de les partículesLife SpoilerSàpiensAKA (Also Known As)Els dies mentits o Lo nuestro, entre altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: