Torna l’èxit de T de Teatre ‘Delicades’. Del 15 de juliol al 8 d’agost al Teatre Goya

Text – Redacció-Focus.

La companyia T de Teatre celebra 30 anys de trajectòria reestrenant Delicades, el seu espectacle més emblemàtic i estimat. Una comèdia deliciosa que han aplaudit més de 100.000 espectadors en més de 200 funcions i que s’ha pogut veure a 60 ciutats i 8 països.

L’espectacle es podrà veure del 15 de juliol al 8 d’agost al Teatre Goya dins del marc del Grec Festival de Barcelona. Una història d’històries dirigida per Alfredo Sanzol i protagonitzada per Mamen Duch, Marta Pérez,  Carme Pla, Jordi Rico, Albert Ribalta i Àgata Roca, on personatges delicats viuen oblidant-se de la fragilitat i la delicadesa.

Sinopsi:

Les T de Teatre enguany commemoren 30 anys de trajectòria i per celebrar-ho tornen amb el seu espectacle més emblemàtic: Delicades.

L’humor és una constant en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol. Una manera de mirar la realitat que els va unir per explicar Delicades; una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. 

Construïda amb fragments, trossos i elements que en aparença no tenen relació, però que configuren un univers en el qual un roser que era mort sobtadament ressuscita. Una costurera enganxa un crucifix a la paret amb ciment perquè no li prenguin els milicians. Un pare es vol fer amic de la seva filla a Facebook. Unes germanes acomiaden el seu germà que se’n va a la guerra. Una pintora intenta amb tota la seva ànima vendre un quadre. Una dona necessita l’ajuda heroica dels seus veïns per matar un ratolí. Dos tractants en bestiar descobreixen que la seva assistenta els considera perillosament intel·lectuals. Un percussionista d’una banda militar ofereix un concert de platerets. Un soldat envia un amic fotògraf a casa de la seva xicota perquè la fotografiï nua. Una àvia narra al seu nét el conte de Santa Casilda, que va convertir les roses en pans…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: