Caves Bertha, entre la tradició i la modernitat

Text i Fotos – Carlos Ferriz.

Aquest cap de setmana hem visitat «CAVES BERTHA», un espai entre la tradició i la modernitat, una fusió que ofereix un lloc en el qual et sents privilegiat. 

©Carlos Ferriz

La visita a les vinyes i als cellers és amena, vam descobrir coses curioses de les seves vinyes i de el perquè del nom Bertha i el seu anagrama, que ens va sorprendre a tots i que no us anem a desvetllar, ja que heu de descobrir-ho per vosaltres mateixos, doncs, sens dubte, , us sorprendrà, no és el que pensàvem cap dels que realitzàvem la visita.

©Carlos Ferriz

En el recorregut als cellers trobes un espai amb un original “photocall”, fet amb coneixement i cura, amb ampolles de cava i la marca Bertha, pots fer-te unes divertides fotos de les de tenir un agradable record de la visita. 

©Carlos Ferriz

A part de les seves visites i experiències, pots gaudir de la seva WINE BAR BERTHA en el seu interior o en els seus jardins, un racó preciós on pots gaudird’un moment especial bevent un bon cava en un paratge realment encisador envoltat de vinyes, sense fer la visita, tan sols pots anar a prendre una copa i picar alguna cosa i recrear-te de la bellesa i de la harmonia del moment, encara que, nosaltres recomanem que feu la visita i proveu  les Experiències que realitzen, extraordinàries.

No t’ho pots perdre, viu l‘experiència Bertha i el seu meravellós entorn, et penediràs de no haver anat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: