Judit Nedderman, al Cicle de Concerts de Segura Viudas

Text – Redacció-Carlos Ferriz. Fotos – Carlos Ferriz.

L’artista Judit Neddermann ens va presentar en el marc dels concerts Segura Víudas en un paratge excepcional on Segura Viudas ens aquesta delectant amb aquest projecte gastronòmic i musical que omple el seu aforament cada dissabte.

©Carlos Ferriz

Judit ens va delectar amb el seu esperat nou àlbum, ‘Aire’ un quart disc ajornat més de mig any pel coronavirus i amb l’aforament ple i una Judit molt participativa amb el públic assistent va ser desgranat sobre l’escenari els temes de «Aire», el disc que acaba de veure la llum.

©Carlos Ferriz

La de Vilassar de Mar va presentar les cançons que conformen el seu quart disc amb la vista posada a l’iniciar una nova etapa per seguir creixent com a artista, compositora i cantant. I ho fa recollint el testimoni d’un any 2019 en què la seva música ha arribat a públics nous, tant a nivell estatal com internacional, gràcies a la col·laboració en el tema Aquest segon en l’últim disc d’Alejandro Sanz, #ElDisco (2019). la cantant i compositora catalana va publicar «Aire» el 19 de febrer debutant directe al N º1 d’Itunes a Espanya.

©Carlos Ferriz

És el quart àlbum al seu nom i també és el primer que grava en castellà. Un revelador viatge a Cuba, el vincle amb Alejandro Sanz -qui la va esperonar perquè provés a compondre en espanyol- i el seu interès per conquerir altres espais de creativitat la van animar a prendre aquest nou camí d’expressió. Les cançons de «Aire» es van gestar a Vilassar de Mar, el poble en què Judit va néixer fa 30 anys.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: