The Tyets produeixen el primer disc de música urbana per infants per La Bressola

el

Text – Luup Records. Foto – Jaume Quilez.

Mesos de feina que es fan realitat amb la publicació d'»Animalari Urbà», el disc de La Bressola produït pels The Tyets on els de Mataró musiquen el poemari infantil i juvenil «Animari» d’Enric Larreula en clau urbana, siguent així el primer disc de música urbana infantil de Catalunya. El projecte va en pro de la inmersió lingüística de la llengua catalana al Nord de Catalunya i hi canten 9 artistes d’arreu del país celebrant-ne la diversitat d’accents i llenguatges. També hi ha dos temes amb la participació d’un cor de nens de les mateixes escoles.

©Jaume Quilez

Les Escoles La Bressola de Catalunya Nord han impulsat l’edició i producció del primer disc de músiques urbanes per a nens i nenes. El treball ha estat composat i produït pel duet de Mataró The Tyets, que han adaptat els poemes del llibre Animalari (Cruïlla, 2007) d’Enric Larreula. El disc, titulat Animalari urbà (Luup Records, 2021), es distribuirà a totes les plataformes digitals a partir del divendres 4 de juny, acompanyat d’un clip de la cançó «El ratolí», realitzat per Sebi Escarpenter, i intepretada per The Tyets i un cor de nens i nenes de les Escoles La Bressola. El disc es distribuirà en format físic a partir del proper mes de juliol.

Al disc hi participen artistes d’arreu dels Països Catalans: The Tyets, Andana i Yung Rovelló del Maresme, Ariox del Vallès Oriental, Baaldo de les Illes Balears, Yung Rajola de les comarques de Ponent, Pol Bordas i Malson Atmosfèric del Gironès, Júlien Leone i Juan Galán de la Catalunya Nord, Maluks del País Valencià i Pepet i Marieta de les Terres de l’Ebre. Animaliari urbà compta també amb la participació del d’un cor de nens i nenes de les Escoles La Bressola a dues cançons.

Les il·lustracions del disc han anat a càrrec de la dibuixant Duna Llobet i les fotografies del fotògraf Jaume Quilez.

La producció del disc és un encàrrec de l’associació Amics de la Bressola al Grup Enderrock, per a visibilitzar la feina de les escoles La Bressola a la Catalunya Nord. Amics de la Bressola és una entitat amb més de 500 socis sensibles a la tasca que desenvolupa la Bressola, que procura divulgar-la i obtenir suports morals, materials i econòmics per a dotar la Bressola de mitjans: tots els recursos que aconsegueix l’associació es destinen íntegrament a la Bressola.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s