El TNC prorroga ‘Mare de sucre’ i amplia l’aforament de tres espectacles al 70%

Text – Redacció-TNC. Fotos – May Zircus / TNC-TNC.

Mare de sucre prorroga del 2 al 6 de juny a la Sala Tallers. Entrades ja a la venda!
Mare de sucre és una obra amb autoria i direcció de Clàudia Cedó que es va estrenar el passat 13 de maig al TNC amb totes les localitats exhaurides. Atesa l’acollida excel·lent, avui el TNC prorroga l’espectacle i obre noves funcions a la venda amb un 70% d’aforament: del 2 al 6 de juny a la Sala Tallers. 

© TNC

Mare de sucre és una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya i d’Escenaris Especials que tracta la història de la Cloe, una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare. Mare de sucre compta amb un repartiment inclusiu format per: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz.

© May Zircus / TNC

Espectacles amb l’ampliació de l’aforament al 70% 

D’acord amb les noves mesures sanitàries anunciades pel Govern de la Generalitat, el Teatre Nacional de Catalunya amplia l’aforament al 70% dels espectacles següents: 
· Conferència musicalitzada sobre el Paral·lel dels anys vint, a càrrec de Xavier Albertí (l’1 de juny a la Sala Gran). 
· Noves funcions de Mare de sucre, de Clàudia Cedó (del 2 al 6 de juny a la Sala Tallers). 
· Billy’s Violence, de Needcompany amb direcció de Jan Lauwers (del 8/07/2021 a l’11/07/2021 a la Sala Gran, dins del Festival Grec)

Aquest passt dimecres es van posar a la venda de les noves funcions de Mare de sucre i continua la venda de Billy’s violence, amb l’ampliació de l’aforament al 70%. Malgrat el canvi d’aforament, el TNC respectarà les condicions de venda que hi havia establertes inicialment i tothom qui hagi comprat entrades per Billy’s Violence fins al dia 24 de maig (data oficial del canvi d’aforament) continuarà tenint les mateixes condicions de venda i mesures de seguretat que se’ls va garantir en aquell moment: una butaca buida al davant, una butaca buida al darrere i una butaca buida als laterals. D’altra banda, les noves entrades de Billy’s Violence que surten a la venda gràcies a l’ampliació del 70% continuaran garantint la distància de seguretat amb una butaca bloquejada als laterals. 

La conferència musicalitzada sobre el Paral·lel dels anys vint, a càrrec de Xavier Albertí, és un acte preferent pels abonats/des del TNC. L’aforament també està al 70% i els abonats/des ja poden reservar les localitats a través del seu espai personal (www.tnc.cat).

També amb l’objectiu de transmetre al públic la màxima confiança i tranquil·litat possibles, el TNC continuarà oferint garanties de compra excepcionals fins a final de temporada: tothom qui compri una entrada té la possibilitat de poder-la canviar o anul·lar fins a 2 hores abans de l’inici de la representació. Una vegada més el TNC reivindica el teatre com un espai segur i per aquest motiu continua treballant intensament per tal de garantir el compliment de totes les mesures de prevenció establertes, amb la voluntat fer de la cultura un espai segur i recorrent per a tothom.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: