‘La bellesa de les petites coses’ al nou EP d’Ariox

Texto -Redacción-Luup Records. Fotos – Violeta Puigví.

La quarentena ens va portar moltes coses, bones i dolentes, però sempre li haurem d’agraïr que ens portès la música d’Ariox, perquè així és com va sorgir la seva proposta. Durant el confinament de fa un any, a alguns ens va donar per aprendre a cuinar, a llegir més, a fer més esport a casa… i d’altres, com l’Ariox, van aprofitar per trastejar programes de producció musical del seu ordinador per acabar creant un EP que va sortir just després d’aquells dos mesos de clausura sota el títol “Venir fins aquí”. Lletres constumbristes, una dolçor que atrapa i un talent que va enamorar a molta gent. 

© Violeta Puigví

Ara publica el seu segon EP “Ens hem deixat els fogons encesos i s’ha cremat la cuina” (Luup Records, 2021) amb 4 nous temes que faran les delícies dels amants de la de Cardedeu. Un parell ja s’han presentat a mode d’avançament com ho són “Fotre el Camp” i “Ja fa molt temps” (cançó de la setmana a iCat quan va sortir), i a aquest EP02 hi trobem dos temes que encara no han vist la llum com ho són “Declaració dos”, la seqüela del “Declaració Interludi” del seu primer EP i que aquesta vegada neix com un cant d’amor a una mateixa, i “El que un dia vam ser”, tema que tanca el disc i que es un bri de llum sonora amb una lletra que és un cant a la nostàlgia i a un amor perdut.

© Violeta Puigví

La màgia d’Ariox no s’acaba i això tot just fa que arrancar. Si amb el seu primer EP va arribar als cors de molts joves del nostre país, aquest segon treball és un pas endavant a un bedroom pop trist, costumbrista però esperançador, sobretot pel futur que Ariox té davant seu.

Els propers mesos podreu veure a l’Ariox a ciutats i poblacions com Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Barberà de la Conca o Mataró el proper 21 de maig, entre d’altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: