SOTRAC presenta el seu segon àlbum ‘ON NEIXEN ELS INSTINTS’

el

Text- Redacció-Vicart.

On Neixen els Instints és el nom del segon disc de Sotrac , i el resultat de més de dos anys de feina i d’un procés de creixement constant del grup, que s’ha submergit fins les arrels del projecte per transformar-lo en una proposta ambiciosa i referent.

15 d’agost és el títol del tercer single d’aquest àlbum que està format per 10 cançons d’estil pop-rock compromès i atrevit i que ha estat precedit per La Nit dels Ignorants i Viure que avalen l’interès general per una proposta d’aquestes característiques. Aquesta nova etapa suposa un pas endevant pel grup, que incorpora nous registres sonors molt més amplis, potents i diversos, i missatges crítics amb l’actualitat que conviden a la reflexió; aspectes que connecten perfectament amb el públic en el moment que vivim.

L’entusiasme i el compromís són les claus de la nova proposta del grup gironí

L’Helena, en Gerard i l’Artur, molt satisfets amb la feina feta fins ara, asseguren haver cuidat fins a l’últim detall del projecte per dotar-lo de la consistència i sentit, malgrat saben que la situació cultural no els juga a favor. Ells són els responsables d’iniciatives com el Festival Espurnes o el podcast de descobriments i divulgació musical Local d’Assaig, eines que utilitzen per transmetre la seva manera d’entendre el món i exposar els reptes del dia a dia que hi ha darrere d’un grup musical.

L’àlbum, que s’ha llençat aquest dijous 15 d’abril, ha estat enregistrat a l’estudi La Vall i compta amb la producció de Noel Campillo i el màstering d’Antonio Baglio.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s