El missatge de Solidaritat de ‘Els músics de Bremen’

Text: Pollyana Hernández. Fotos: Teatre Gaudí.

Diumenge 28 de març Barnafotopress va ser a la funció de ‘Els músics de Bremen’, que està allotjada al Teatre Gaudí.

Actor i actrius cantants de ‘Els músics de Bremen’

A la vorera del Teatre Gaudí al carrer Sant Antoni Maria Claret, minuts abans de l’espectacle hi havia una cua composta per grans i petits.

I a l’entrada de la Sala Gran del Teatre Gaudí es podia veure el públic esperant el començament del musical, un públic molt especial, la majoria petits acompanyats dels seus pares o de padrins i padrines.

Tots, grans i petits, estaven a l’expectativa de la sortida en escena dels actors, la qual va ser a les 11:07 hores, quan feia molt poc que l’últim nen entrava a la sala.

Un musical 360° on es cuida cada detall, no només de la música i l’actuació, sinó també del vestuari i la il·luminació

Es va poder apreciar la qualitat vocal i musical de tots els integrants d’aquesta obra:

Gos (guitarra): Ivan Herzog

Gallina (piano): Berta Peñalver

Ruc (violí): Joan Rigat

Gata (violoncel): Aina Vallès

Grill, cap d’estació, amo (bateria): David Maculé

A ressaltar la impressionant veu de Berta Peñalver (La Gallina), i els efectes especials en viu fets per David Maculé (El Grill).

L’espectacle es podia gaudir des de qualsevol dels quatre costats de la Sala Gran. Amb un guió adaptat admirable a càrrec de Jesús Fernández Borràs i Ever Blanchet, el qual incloïa petites bromes mencionant ‘Google Maps’, el ‘Big Mac’, els ‘hot dogs’, el grup musical ‘Els Gossos’ i la cantant ‘Shakira’, entre d’altres.’

Els músics de Bremen’ està dirigida per Joan Olivé, és una obra de teatre del gènere musical que transmet un missatge molt bonic per a tot el públic, en especial per al petit: un missatge d’unió, de que tots plegats fent pinya som més forts, i així és més fàcil assolir les nostres metes a la vida.

I per a reforçar aquest missatge, l’espectacle es va transformar en teatre interactiu. Ja que van fer partícip a tot el públic al demanar-li ‘ajuda’ (movent els braços i les mans de tots), per a cavar un túnel.

I l’altre missatge, (pot ser reivindicatiu); no menys important, va ser el que va donar el personatge del ruc, ‘La vida sense artistes que ensopida que seria’.

‘Els músics de Bremen’, de la Companyia Versus Teatre, es pot gaudir dissabtes i diumenges a les 12 hores fins al 18 d’abril a la Sala Gran del Teatre Gaudí a Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: