Ángela Cervantes: “Amb el personatge de l’Anna de “Com si fos ahir” coincideixo en que ens agrada experimentar i que ens passin coses”

Text – Albert Roca. Fotos – Albert Roca-J.Ladiv.

Un dels personatges fixes de la serie “Com si fos ahir” que emet TV3 és el de l’Anna que interpreta l’actriu Ángela Cervantes. Un paper que li ha donat molta popularitat a una actriu, pendent d’estrenar dues pel·lícules que va rodar el 2020 dins la situació de la pandemia: “Chavalas” i “Donde caben dos”.

®Albert Roca

A “Com si fos ahir” el teu personatge reflexiona sobre la dificultat de trobar la persona ideal

I és un fet molt propi de la nostra generació, el de trobar algú que valgui la pena. I pensa que sempre pot fallar alguna cosa. I això ho diu per les experiències que havia tingut amb el Pere, el Marc i ara el Juli. Hi ha un punt en comú que sempre hi ha alguna cosa amb altres parelles.

I actualment en quin punt es troba el teu personatge?

Ara està fent un canvi important i és més madura i això li pot portar a tenir una relació sana.

I aquests canvis que té de parelles?

És una pregunta que ens podem fer. Quan es té una relació que no funciona que s’ha de fer?. A nivell personal el que jo pensó es que si no funciona no funciona i hi ha un punt que s’ha de treballar i lluitar per continuar. En l’Anna el que li passa es que els referents més propers, els seus pares enamorats de tota la vida. Es trenca aquell amor romàntic i li afecta.

®Albert Roca

I necessita estar amb algú

Un dels punts en que d’alguna manera coincidim és que ens agrada compartir estant en parella. No gaudeix están sola. Un altre punt en el que coincidim és que ens agrada experimentar i que ens passin coses. Hem vingut a jugar en aquesta vida i hem d’estar oberts al que pugui arribar.  

L’Anna ha conegut recentment al Juli, interpretat per Aleix Melé. Què hi veu en ell?

Seguretat, ja que sap el que vol, passió per la feina com ella. El Juli és mestre i aquesta ma que té amb els nens  l’entrendreix. El veu madur, tot i que veu que hi ha algún secret, però igualment amb aquell enigma li segueix interessant.

Estàs aprenent molt fent una serie diària?

És un master i en majúscules. M’he anat familiaritzant amb la càmera. Això m’ho emporto per sempre i m’ajuda i m’ajudarà en projectes que puguin venir.

Durant la pandemia has rodat “Chavalas”

®J.Ladiv

Tot va ser just al arribar el Covid. Una òpera prima, amb poc pressupost, i amb un equip artístic fantàstic, amb la Vicky Luengo, l’Elisabeth Casanovas, la Carolina Yuste i jo mateixa. Jo pensó que devia ser dels primers rodatges que es van fer a Catalunya en la pandemia. Va ser molt important per a mí ja que era la meva primera pel·lícula.

I poc després “Donde caben dos”

Una comèdia molt boja on es parla de com pot arribar a ser divertit el sexe. Hi ha una serie d’històries paral·leles entre diferents personatges.

®Albert Roca

Amb el teu germà Álvaro Cervantes has coincidit algún cop en rodatges?

Hem coincidit ara recentment al rodatge de “Donde caben dos” però no hem tingut trama conjunta. Però estic segura que arribarà el moment en el que estarem junts davant d’una càmera. Tot arribarà… de ben segur. És un plaer tenir al meu germà al costat, ens acompanyem en aquest viatge tan incert però tan apassionant a la vegada.

Ara imagina’t que tens una vareta mágica… que t’agradaria que li passés a l’Anna?

M’agradaria que li passesin coses que potser jo veig lluny que em passin a mi com per exemple la maternitat o un casament. M’agradaria molt veure a l’Anna vestida de blanc ja que és una cosa que no sé si passarà amb l’Ángela i és molt divertit poder experimentar coses a la ficció que a la teva vida no ho faries.

Però encara hi ha alguna cosa més… mira… m’agradaria que triomfés en el món de la moda i tingués una marca pròpia. Tota una empresària d’èxit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: