‘Pegados, un musical diferente’ reprèn fins al 30 de maig les funcions suspeses pel toc de queda

Text – Redacció-Comèdia. Fotos – Comèdia.

La comèdia musical Pegados, un musical diferente retorna als escenaris el pròxim 1 d’abril. L’espectacle va haver d’aturar les seves funcions a causa del toc de queda, que feia impossible el desenvolupament de l’obra dins els horaris del teatre –on hauria coincidit amb altres muntatges–.

Ara, sis mesos després de la suspensió de les funcions, el musical dirigit per Enric Cambray i la seva coautora, Alícia Serrat, es podrà veure al Teatre Condal de Barcelona fins al 30 de maig. Aquesta nova producció de El Terrat amb Kaktus Music es va estrenar el passat mes de setembre i ja ha acollit 3.500 espectadors.

Les noves funcions programades per aquesta primavera tenen l’objectiu de donar a conèixer l’espectacle a una nova generació d’espectadors, així com a aquells més grans que encara no han pogut veure el nou muntatge arran de les restriccions.

El musical

Pegados explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències. 

L’espectacle compta amb els joves artistes Iñaki Mur, Júlia BonjochCinta Moreno i Raul Patiño en la direcció musical adjunta.Amb 10 anys de vida, el musical va realitzar més de 440 representacions a Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.

Aº casa nostra, el musical va assolir un èxit sorprenent. De la mà dels seus autors, Ferran González, Alicia Serrat i Joan Miquel Pérez (música addicional), l’espectacle va guanyar els Premis Butaca a Millor Musical, Millor Composició Musical i Millor Actriu de Musical, i va ser reconegut amb els Premis MAX de Teatre (2011) com a Millor Espectacle de Teatre Musical i Millor Director Musical.

El nou muntatge se suma també a L’Èxit de la temporada estrenat el passat mes de gener al Teatre Coliseum–, en el marc del trentè aniversari de la companyia liderada per Andreu Buenafuente.

Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: