‘Iceberg’ de Miki Núñez, premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4

el

Text – Redacció-TVE.

Els oients de Ràdio 4, a través del programa‘Catalunya Exprés Magazine’, han escollit per votació popular el disc ‘Iceberg’ de Miki Núñez com el disc més destacat de la temporada.

El cantant terrassenc ha guanyat amb el seu disc ‘Iceberg’ el Disc Català de l’Any 2020. Premi que l’acredita com l’àlbum català més destacat de la temporada, segons els oients de Ràdio 4. A més, Miki Núñez ha aconseguit amb aquest treball, el segon de la seva discografia, col·locar les seves cançons entre les tres més punxades l’any 2020 a les emissores de ràdio a Catalunya segons la llista publicada per APECAT (L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans).

Miki Núñez ha aconseguit més vots que la resta de finalistes, li seguia el disc ‘Erial’ de Segonamà i ‘De vent i ales’ de Txarango. Els altres finalistes eren: ‘Valhalla vol.1’ de 31Fam, ‘0001’ de  Blaumut, ‘El dia de la victória’ de Buhos, ‘El senyal que esperaves’ de Els Amics de les Arts, ‘Màtria’ de Gemma Humet, ‘Agua’ de Stay Homas i ‘El pipeig’ de The Tyets..

Ràdio 4,a través del programa de Joan Arenyes ‘Catalunya Exprés Magazine’,ha organitzat un any més l’elecció del Premi Disc Català de l’Any en una votació popular feta exclusivament a través del web www.rtve.es/disccatala. ‘Catalunya Exprés Magazine’ s’emet els diumenges de 17h a 20h de la tarda.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el dilluns 29 de març a les 19h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona amb l’actuació en acústic de Miki Núñez. L’aforament estarà limitat a 60 persones. Les invitacions  VIP per poder assistir a la festa es podran aconseguir a través del web de Ràdio 4.

Un premi històric

El premi ‘Disc Català de l’Any’ de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s’atorguen en l’àmbit de la música cantada en català. Va néixer l’any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa ‘Cançons al vent’ i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, La Trinca, Sau, Antònia Font, Gossos, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Obeses i Buhos. L’última edició la va guanyar el grup Porto Bello amb l’àlbum ‘L’ull de la tempesta’.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s