Torna ‘Bilderberg’ al Teatre Tantarantana. ‘I si s’atrevissin a prendre una decisió que canviés per sempre la faç de la Terra?’

Text – Redacció-Premsa Tantarantana. Fotos – Guillem Medina-Raül Tortosa.

‘BILDERBERG’ L’Ostra 28 | Escrit i dirigit per Xavi Morató. Protagonitzat per Joan Scufesis, Núria Florensa, Adrià Escudero i Xavi Morató. Del 10 al 28 de febrer a la sala gran del Tantarantana!

@Guillem Medina

Sinopsi:

@Raül Tortosa

El Club Bilderberg pot semblar fruit de la malaltissa imaginació d’algun boig conspiranoic, però és totalment real. L’integren les 130 persones més poderoses de la Terra (empresaris, banquers, polítics, membres de la reialesa…), que s’ajunten un cop l’any en un hotel, sempre en un país diferent. En aquestes trobades, es prohibeix l’accés a qualsevol persona aliena al club, i molt especialment als periodistes. Els seus membres es reuneixen i parlen. De què? Ningú no ho sap. Les males llengües diuen que decideixen tot el que passa al planeta: les crisis, les guerres, les epidèmies. Ells, no obstant, ho neguen tot i expliquen que es limiten a fer un innocent canvi d’impressions. Bilderberg intenta resoldre l’interrogant, i mostra als espectadors què passa en una d’aquestes reunions secretes on, potser, es dibuixen els nostres destins.

Notes de l’autor:

@Raül Tortosa

Llenço una pregunta: és el capitalisme la font de tots els mals?

El plantejament pot semblar radical, però la llista d’injustícies i desequilibris que ha provocat i segueix provocant aquest sistema és tan llarga que resulta sorprenent que tanta gent segueixi defensant-lo amb dents i ungles.

Ara bé, si assumim que la cosa no funciona i que s’ha de canviar… com s’ha de canviar? Hi ha un sistema que sigui bo? Perquè els països on es va implementar el comunisme tampoc són precisament exemplars. Existeix una altra opció? O potser els que no funcionem som nosaltres?

Moltes preguntes i cap resposta, però en qualsevol cas una oportunitat per pensar-hi. I per patir i riure. Perquè, malgrat que aquesta capa més profunda hi és, l’obra no deixa de ser un thriller que t’agafa pel coll el primer minut i no et deixa anar fins a l’últim. I una comèdia. Molt burra en alguns moments; negra, negríssima en d’altres. I un drama, com tants cops ho és la vida.

En fi. Benvinguts al club Bilderberg.

Xavi Morató

Més informació i venda d’entrades

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s