La Federació d’Ateneus de Catalunya estrena a Barcelona la comèdia 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T’ENAMORIS

Text – Redacció-K de comunicación. Fotos – K de comunicación.

Aquest diumenge, 7 de febrer, a les 18:00 hores, tindrà lloc al teatre de l’ateneu Lluïsos d’Horta l’estrena a Barcelona de l’espectacle 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T’ENAMORIS, una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) que es representarà en 30 teatres d’arreu del país durant aquest any 2021.

36 PREGUNTES és una comèdia escrita i dirigida per Pere Anglas (El funeral de Mary-LinSeparacionsL’home inacabat) inspirada en l’experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.

Interpretada per Xavier Alomà i Lara Correa, integrants de la jove companyia Els McGregor Teatre (Up All NightPotserRòmul el GranLes Cigonyes vénen de Tailàndia), es tracta d’una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt “friqui” que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

Cada any, la FAC produeix un espectacle propi que es representa en els teatres de la XTAC, la xarxa de teatres més gran de Catalunya, amb un total de 37 espais escènics. La XTAC té com a objectiu dinamitzar aquests espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació d’espectacles, i un ampli catàleg d’obres disponibles per girar, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formen part.

L’oferta de la XTAC inclou produccions pròpies, espectacles que compten amb el suport econòmic de la FAC i d’altres obres d’interès, a més de MasterClass impartides per professionals de la dansa i del teatre adreçades a actors i balladors amateurs, i al públic en general, que cada ateneu pot oferir a la gent de la seva entitat i l’entorn.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: