RTVE Catalunya prepara la ‘Nit de Reis’, un programa especial per l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona

el

Text – Redacció-RTVE Catalunya. Fotos – RTVE Catalunya.

RTVE Catalunya portarà, un any més, la màgia de Ses Majestats a les llars catalanes amb el programa especial ‘Nit de Reis’ des del Fòrum de Barcelona. Fa 30 anys que fem la retransmissió d’aquesta nit tan especial i enguany també ho tenim tot a punt.

Amb l’Anna Simon al capdavant, acompanyada del periodista Amat Carceller i del Nacho, un os rentador molt entremaliat, retransmetran per La 1 l’arribada dels Reis Mags a Barcelona que, com marca la tradició, viatjaran a bord del pailebot Santa Eulàlia, per rebre les claus de la ciutat i poder entrar a deixar els regals a totes les cases.

Seguidament Ses Majestats es traslladaran al Parc del Fòrum, que prendrà vida gràcies a la màgia d’Orient. Un espectacle en el qual els Reis d’Orient i el seu seguici, acompanyats de les tradicionals músiques de la Màgia de Barcelona i dels ballarins, faran moure la instal·lació.

L’Anna Simon i el Nacho viuran una nit molt màgica amb les actuacions del grup musical Xiula i del Mag Pere Rafart. A més, el programa comptarà amb connexions amb les principals ciutats catalanes: Tarragona, Lleida, Girona i L’Hospitalet de Llobregat per comprovar com estan vivint allà l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Tots els nens i nenes podran veure des de casa el programa especial ‘Nit de Reis’ a partir de les 19:05h a La 1, al web i a les xarxes socials de RTVE Catalunya: YouTube, Instagram, Twitter i Facebook.

Gràcies a un acord amb l’ICUB, RTVE Catalunya retransmetrà, conjuntament amb TV3 i betevé, l’arribada del Reis Mags d’Orient a Barcelona.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s