El musical BARCELONA 24H torna al Teatre Gaudí a partir del 17 de desembre

el

Text – Redacció-Premsa Teatre Gaudí Barcelona. Fotos – Premsa Teatre Gaudí Barcelona.

El pròxim 17 de desembre torna al Teatre Gaudí Barcelona el musical ‘BARCELONA 24H’’ que va omplir les sales durant el passat octubre. El repartiment compta amb joves actors com Laia Fontàn (Les De l’Hoquei, Netflix, TV3), Jaume Casals (La Riera, TV3; Kràmpack, Teatre Aquitània), Anna Piqué (La casa de Bernarda Alba, Sala Ars) i Àlex Sanz (El Despertar de la Primavera, Teatre Victoria).

‘BARCELONA 24H’ segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix a l’Apolo amb un noi romàntic obsessionat amb les pelis del Hugh Grant. Una “pija” de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en la feina
decideix fer una pausa per comprar un Kinder Bueno al “paki” 24H de sota l’oficina. Cap
d’ells pot imaginar que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

Els personatges de BARCELONA 24H tenen un espai en comú: el supermercat 24H de dependent pakistanès. O el que tots coneixem com “un paki”. A mesura que avanci la trama, l’espai es convertirà en la Sala Apolo, l’Avinguda Paral·lel, en un estudi de revelar fotografies analògiques, en una oficina o en els búnquers del Carmel. L’espectacle reivindica que la vida quotidiana també pot ser especial, i que no té res a envejar a les grans pelis romàntiques del Hugh Grant… Al capdavall, qui no s’ha enamorat mai? Independitzar-se de casa els pares, superar l’ex o tenir una primera cita són algunes de les situacions que podem veure al llarg de l’obra.

L’espectacle s’emmarca dins la tendència de comèdies ambientades a la ciutat, amb referents com “Barcelona nit d’estiu” o “CITES” de TV3. La música de Pau Barbarà Mir té influències clares de grups catalans com Manel, Els Amics de les Arts o Joan Dausà, amb uns arranjaments de Dídac Flores que transporten a un món musical més clàssic.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s