#Encrucijada, un homenatge al voluntariat en forma de sèrie produïda per THE MEDIAPRO STUDIO

Text – Mediapro. Fotos – Mediapro.

L’acció voluntària és més necessària que mai en el moment actual. Conscient d’això, Cruz Roja llença #Encrucijada, una iniciativa innovadora de l’agència creativa 101, que proposa una crida en format de sèrie de televisió, perquè les persones i, especialment els més joves, prenguin la decisió vital de fer voluntariat.

Composta per quatre capítols de cinc minuts de durada, #Encrucijada està produïda per THE MEDIAPRO STUDIO, amb guió de Pablo Lara (“El Ministerio del Tiempo”), direcció del cineasta, il·lustrador i escriptor Borja Crespo (“Caminantes”, “Neuro ”) i música composta per Lucas Vidal i el seu equip (Goya a la millor banda sonora per “Nadie quiere la noche”, Goya al millor tema musical per “Palmeras en la nieve”; “The Raven”, “The Fast and the Furious 6”).

Els curts són històries independents interpretades per reconeguts actors com el veterà Jaime Blanch (“El Ministerio del Tiempo” corona la seva extraordinària trajectòria), Ruth Díaz (Premi Unió d’Actors, Premi Feroz i nominada al Goya per “Tarde para la ira”; “Vis a Vis”), Emilio Buale (“Bwana”, “El Hoyo”, “Black Beach”, “El Cid”), Lucía Caraballo (“Estoy Vivo”), César Mateo (“La víctima número 8”, “Antes de la quema”, “Todo por el juego”) i María de Nati (“Que Dios nos perdone”, “El Reino”, “Todo por el juego”, “La Víctima número 8”), entre d’altres. Els joves Jorge Motos (“Si fueras tú”, “La caza”) i Lucas Miramón (“Caminantes”, “La casa de papel”) completen el repartiment.

Aquesta crida compta amb el suport de Movistar+, que emetrà els capítols a #0 de Movistar+ des del dilluns 23 de novembre fins al dijous 26, entre les 19.30 i les 20.30 h. La plataforma també posarà a disposició sota demanda fins a final d’any aquestes quatre històries inspirades en fets reals que desenvolupa #Encrucijada. En elles es plasma la feina indispensable de les persones que fan voluntariat per millorar la vida de la població més vulnerable. Situacions molt dures i més comuns del que a priori es pot pensar, que afecten les persones del nostre veïnat i que són abordades amb naturalitat i proximitat, emotivitat i esperança.

“Aquellos ojos verdes” (pal·liar la pobresa energètica), “Beep” (acompanyar a les persones grans que viuen soles), “No tengas miedo” (combatre el fracàs escolar) i “Peones” (actuar en plena pandèmia de la COVID-19) són els quatre capítols que reflecteixen les tasques a les quals cada dia s’enfronten voluntàries i voluntaris de la Cruz Roja. Per aquest motiu, la sèrie, a més a més de rendir homenatge a aquestes persones, situa la societat entre l’espasa i la paret de quedar-se de braços plegats o contribuir a ajudar a les persones més vulnerables fent voluntariat.

#Encrucijada, dissenyada per l’agència digital 101, és la campanya estatal de voluntariat de la Cruz Roja i s’ha fet possible gràcies a la casella de l’IRPF «Altres finalitats d’Interès Social» del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. També es podrà accedir al seu contingut a www.cruzroja.es/encrucijada i a les xarxes socials de la Creu Roja Espanyola.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: