Aquest 11 de setembre neix GiN CaT., la ginebra catalana que trencarà el mercat

Text – Redacció. Fotos – Redacció.

Aquest 11 de setembre neix una ginebra amb vocació de trencar el mercat gràcies a
una agosarada barreja de tradició, els millors productes de la terra i la passió dels
seus experts creadors.

Pot una ginebra captar el sabor i la història d’una terra? Gin Cat, sí, perquè neix de la combinació del clima mediterrani i els millors productes naturals de Catalunya. A això s’hi han d’afegir la seva tradicional recepta d’elaboració centenària i la passió i la cura amb que treballen els seus destil·ladors. El resultat és una ginebra excepcional, d’alcohol de raïm, cent per cent catalana i d’aclaparador èxit als tasts a cegues realitzats abans del seu llançament.

En el món de la ginebra, l’anomenat ‘esperit’ és el destil·lat bàsic als que després s’hi afegeixen els botànics, els elements herbals i fruitals que donen a cada marca concreta el seu particular sabor i tarannà. Els creadors de Gin Cat, amb molts anys d’experiència en el sector, han volgut complementar l’esperit d’aquesta ginebra d’alcohol de raïm amb ingredients selectes propis de les terres catalanes, com ara pell de taronja i llimona, cardamom, farigola, angèlica d’hort, coriandre i romaní.

L’origen de Gin Cat ens remet també de manera ben directa a la història de Catalunya. Un grup d’amics, professionals del sector, fundà Begudes Catalanes amb la intenció de recuperar-ne històries de bodegues oblidades i antics destil·lats. En el decurs de les seves primeres tasques de recerca, trobaren a una masia del Montnegre construïda al segle XIV una recepta centenària d’alcohol de raïm. Aquesta ha estat la inspiració principal de la ginebra Gin Cat, primer producte comercial d’aquesta nova empresa decidida a reivindicar la memòria i les tradicions catalanes.
L’atzar n’ha jugat també un paper ben positiu, de manera que la publicació de l’Oficina de Marques i Patents que anuncia el llançament legal de la ginebra porta data de l’11 de setembre de 2020.
La passió i el respecte per la cultura catalana i els fruits de la seva terra defineixen el caràcter d’aquesta ginebra catalana d’una excel·lent qualitat i cridada, sense dubte, a fer història.

EL GIN TÒNIC PERFECTE
Aquestes sis passes permeten elaborar el millor gin tònic amb Gin Cat

  1. Omplir la copa de glaçons de gel.
  2. Remenar suaument per tal de refredar una mica la copa.
  3. Retirar l’aigua que sobri.
  4. Afegir 5 cl de Gin Cat.
  5. Afegir 33 cl d’una ginebra Premium.
  6. Completar la presentació amb un ‘twist’ de pell de taronja.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: