10 anys després de la seva estrena torna la comèdia musical ‘Pegados, un musical diferente’ al Teatre Goya

Texto – Redacción-Prensa Focus. Fotos – Prensa Focus.

A partir del 17 de setembre al Teatro Goya es podrà veure Pegados, que explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.  

marsimophoto_pegados_79_color-29575
L’espectacle compta amb els joves artistes Iñaki Mur Júlia Bonjoch i amb Gemma Martínez, que ja va formar part del primer repartiment del musical Pegados, un musical diferente de Ferran González i Alícia Serrat, que va dirigir Victor Conde en la seva estrena.

Pink sweet donuts.
Two pink sweet donuts isolated on white background.

Amb 10 anys de vida, el musical compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.

marsimophoto_pegados_61-29571

A casa nostra, el musical va assolir un èxit sorprenent. De la mà dels seus autors, Ferran González, Alicia Serrat i Joan Miquel Pérez (música addicional), l’espectacle va guanyar els Premis Butaca a Millor Musical, Millor Composició Musical i Millor Actriu de Musical, i va ser reconegut amb els Premis MAX de Teatre (2011) com a Millor Espectacle de Teatre Musical i Millor Director Musical.
Pegados ha estat el musical escollit per celebrar el trentè aniversari de la companyia liderada per Andreu Buenafuente i se sumarà a l’espectacle L’Èxit de la temporada, una nova producció que es podrà veure a partir del mes de novembre al Teatre Victòria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s