Diumenge 2 d’agost, TV3 estrena «El despertar»

Text – Redacció-Premsa TV3.

TV3 estrena “El despertar”, diumenge 2 d’agost a les 22.05. Una veritable mostra d’amor, generositat i suport a través del futbol del Barça.Una pel·lícula per a televisió escrita per David Castillo, dirigida per Kiko Ruiz Claverol i protagonitzada per Lluís Marco, Natàlia Barrientos i Jordi Vilches. Una producció de Barça Studios, amb el suport de Brutal Media i la participació de TV3.

thumbnail_image003

Sinopsi:

25 de febrer del 2015. La Martina i el seu avi, el Pau, son a casa veient el Barça-Màlaga amb la passió habitual que, com a culers fins al moll de l’os, viuen cada partit.

El Pau rondina i la Martina intenta animar-lo: està convençuda que almenys aquella primavera tindran grans alegries. Tot i així, ell pateix, com a bon “tribuneru”, amb l’evolució del partit contra el Màlaga.

Aquella nit, el Pau té un atac i entra en coma. Uns mesos després, es desperta. Els metges expliquen a la Martina que el seu avi té pèrdues parcials importants de memòria i que cal tractar-lo amb molta cura. Res de males notícies, es tracta que visqui envoltat de felicitat.

La Martina s’inspira en una pel·lícula que li encanta, “Goodbye, Lenin”, per crear la solució perfecta: aprofita que fa pràctiques a Barça TV per aconseguir imatges de tota la temporada del Barça 2014-2015 i en va passant els moments més destacats a l’avi, com si els visquessin en directe. Reviuen el debut de Suárez i de Rakitic, els grans fitxatges de l’estiu del 2014. La Martina li ha d’ensenyar al Pau a pronunciar bé el nom del croat. Reviuen el 6 a 0 contra el Granada o la victòria per 3 a 1 davant l’Ajax, en partit de Champions.

La Martina s’inventa tot un món ideal per no donar cap ensurt al seu avi. Neta i avi reviuen tots els triomfs del Barça d’aquella temporada inoblidabl com si estiguessin succeint en directe.

El veí de sota, un “il·luminat”, fan del rock i de la festa, que de tant en tant els visita, serà el còmplice de
la Martina. El Barça 2-Madrid 1 de la Lliga, el 0-1 al Vicente Calderón i com, gràcies al gol de Messi, el Barça guanya la Lliga el 17 de maig del 2015. També reviuen el 3 a 1 de la Final de Copa al Camp Nou i, finalment, la conquesta de la cinquena Champions a Berlín.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: