Marta Palencia-Lefler i l’actriu Silvia Aranda, creadores dels Podcast Lila

Text – Redacció. Fotos – Arxiu Sílvia Aranda.

La filóloga, periodista y locutora Marta Palencia-Lefler  i l’actriu  Silvia Aranda han creat els Podcast Lila, uns relats sonors on descobriràs la vida de grans dones amb talents immensos; científiques, escriptores, inventores, tecnòlogues, artistes, enginyeres, astrònomes, revolucionàries…, dones molt importants pel que han aportat a la humanitat però que la història s’ha encarregat de silenciar, i la seva vida no ha estat gens fàcil.

Sin título-1

Segons comenta l’actriu Sílvia Aranda: «Amb aquest projecte compartit amb la periodista i comunicadora: @MartaPalenciaLefler volem aportar el nostre gra de sorra per començar a canviar la història i dona´ls-hi el merescut reconèixement.  Estem segures que t´encantaran! I si així és, et convidem a compartir-los també perquè cada cop aquestes dones siguin més conegudes i trobin el seu espai dins la Història».

1590581074780

Per a subscriure’s:

https://bit.ly/PODCASTLILA

Pàgina Web

https://podcastlila.wordpress.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: