TV3 estrena al juliol la segona temporada d’“Aire lliure”, presentat per Judit Mascó

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

TV3 estrenarà al juliol una nova temporada del programa “Aire lliure”, amb la model Judit Mascó com a presentadora.

Sin título-1

A partir de l’activitat física i l’esport, “Aire lliure”tornarà a recórrer diferents comarques de Catalunya per donar a conèixer el territori, la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes.Un dels objectius d’aquesta segona temporada és fomentar la pràctica d’activitat física entre el col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Judit caiac

Com en la primera edició, el programa convidarà a participar-hi esportistes catalans de renom internacional i representants del món de l’espectacle i la cultura, com el Mag Lari, Elena Gadel, Àlex Crivillé, Judit Neddermann o Martina Klein.

En aquesta segona temporada, Judit Mascó agafa el relleu de la campiona del món de curses de muntanya, Núria Picas, que va presentar el programa l’estiu del 2018. Precisament, la model i presentadora catalana va sortir en el capítol dedicat a la Cerdanya i va fer un recorregut a cavall pels voltants de Llívia al costat de Núria Picas.

Judit en BTT

El programa “Aire lliure”, dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d’Esther Poses, és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut TV.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: