La Gleva Teatre torna a obrir les portes amb Black&Blue, una obra sobre dos clowns que juguen a ser músics

Text – Redacció-Comedia. Fotos – Comedia.

La Gleva Teatre tornarà a obrir les portes el proper 22 de juny després de més de tres mesos de tancament a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19. L’equipament presentarà l’espectacle Black&Blues, que està protagonitzat per Cristi Garbo i Ricardo Cornelius. A partir d’ara, tots els espectadors hauran de complir amb diverses mesures sanitàries per tal de garantir la seguretat de la resta de públic i dels treballadors del teatre.

Black&Blue

La peça escollida pel retorn als escenaris gira al voltant d’una història de dos clowns que juguen a ser músics. Blue és la gran diva del músic hall i demostrarà un talent desbordant. Black, per la seva banda, és un distingit músic que domina gèneres musicals ben variats, que van del Blues al Cha-cha-chà. L’harmonia del públic serà el caos perfecte de l’espectacle, que està dirigit per la Black & Blue Company.

Black & Blue

Amb aquesta obra, el Teatre La Gleva dóna el tret de sortida a un cicle de clowns que es podrà veure a la tardor. Aquest estarà dirigit i coordinat pel gran pallasso Jango Edwards, el còmic nord-americà que es va instal·lar a Europa a principis dels 70, des d’on ha desenvolupat tota la seva carrera. Aquest irreverent artista ha pujat a escenaris d’arreu del món i ha format centenars que pallassos en el Noveau Clown Institute (NCI), el primer centre formatiu especialitzat en el món del clown, que va obrir l’any 2009 a Granollers.

exteriorlagleva

Durant la roda de premsa de presentació de l’espectacle també s’ha donat a conèixer la llista de produccions pròpies que es podran veure al Teatre La Gleva de setembre a desembre, així com les gires i temporades a altres ciutats que faran les produccions estrenades la temporada passada.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: