Ben tornats al Núria!

Text – Redacció- Premsa Both. People & Comms. Fotos –  Both. People & Comms.

El restaurant Núria ha estat el primer en aixecar la persiana aquest matí després del confinament. L’establiment ha ofert un esmorzar per als veïns i veïnes de les Rambles de Barcelona i convida els barcelonins a tornar a gaudir de ramblejar pel centre de la ciutat.

Sin título-3

Durant els seus gairebé cent anys d’història, el restaurant Núria s’ha mantingut obert, només va tancar durant la Guerra Civil espanyola (i va se necessari que l’exercit portés un serraller) i per un incendi al novembre de 1985. De nou ha abaixat temporalment la persiana per la situació de confinament provocada per la pandèmia del coronavirus. Però ara que la situació es normalitza, el Núria torna a obrir les seves portes a la ciutat de Barcelona.

Amb l’entrada en vigor de la fase 2 del desconfinament a les 08h del matí, i després de preparar-se amb totes les normes d’higiene i mesures de seguretat, el restaurant ha tornat a obrir per convidar quiosquers, floristes, personal del mercat, del servei de neteja i de les botigues de les Rambles al primer esmorzar de la Barcelona oberta.

nuria

Els responsables del Núria i el Santa Anna han volgut fer un homenatge a la resposta ciutadana, a la resistència i resiliència de totes les persones que de manera valenta s’han esforçat durant el confinament. “És per això que quan ha estat possible tornar-nos a veure, els convidats a la reobertura han estat aquelles persones i clients habituals que durant aquest confinament hem trobat més a faltar” han exclamat la Montse i el Marcel, tercera generació dels socis fundadors i que també compten amb el restaurant Santa Anna i el balcó a les Rambles del Racó del Núria. El reclam i il·lusió per tornar a trobar-se amb els veïns de Barcelona es fa extensible al local històric del carrer Santa Anna que des de fa més de 90 anys acompanya a la família del Núria.

nuria 3

Això no obstant, des del Núria “animem els barcelonins a reconquerir les Rambles, passejar pel centre de Barcelona, tornar a caminar pels seus racons, revisitar els seus llocs especials i a tornar al nostre emblemàtic local de Canaletes”. Tot això és el Núria, que “ens proposa gaudir d’allò de sempre com mai, gaudir de la cuina de mercat en un establiment genuí i emblemàtic que forma part de la història de la ciutat”.

Inaugurat el 1926, el restaurant Núria és un d’aquells indrets que és la història viva de Barcelona. “Que entenen la nostra manera de viure la vida i de gaudir-la. El Núria és un dels indrets que ens han acompanyat sempre i han vist passar els grans fets socials i polítics per davant de les seves portes, des dels meravellosos anys 20, la II República, la Guerra Civil, la postguerra, la transició, les grans manifestacions democràtiques, els Jocs Olímpics, els títols del Barça, les diades de Sant Jordi, les anades i vingudes de milions de turistes i, en suma, la gran transformació urbanística i social viscuda per la capital catalana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s