Devir posa a disponibilitat de les famílies recursos en línia gratuïts per aprofitar les qualitats dels jocs de taula moderns

Text – Redacció-Premsa Devir. Fotos – Premsa Devir.

El món viu moments d’incertesa. Després d’un cop emocional i econòmic com el que hapatit tota la societat, ara vindrà el moment de grans canvis que ens afectaran a tots. Des de la modèstia amb la qual una companyia com Devir pot influir en el seu entorn més immediat estem preparant accions a fi d’ajudar a que el sector es recuperi quan abans millor. Tanmateix ens agradaria anar més enllà i aprofitar allò de bo que té l’acció de jugar per les persones, en concret per les famílies i particularment pels infants i adolescents.

catan

Fa temps que des de les oficines que Devir té repartides pel món dediquem esforços a portar els joc a les escoles. No només ens agrada jugar, sabem que el joc aporta coses úniques en la formació de les persones i donen eines per entendre el món. És en aquest context en el que fa temps que treballem, amb diversos professionals de l’ensenyament i la psicologia, a fi i efecte de trobar maneres entenedores i efectives per tal que docents i alumnes puguin treure tot el suc que els jocs de taula ens ofereixen per aprendre.

A Devir hem decidit crear el programa Devir Home Academy i posar a disposició de les famílies la mateixa mena de material didàctic que desenvolupem per les escoles. Sabem que molts pares i mares amb fills han aprofitat el temps de confinament per jugar jocs com Catan, Carcassonne o el Laberint Màgic amb els seus fills. Aquest escenari de temps en comú dins del domicili no acabarà de sobte, i tampoc sabem com seran escolaritzades les criatures a partir d’ara. Per tant, creiem que fem un servei a la gent si donem accés als materials curriculars que hem dissenyat per a cada joc i segons les franges d’edat escaients per cada activitat.

jocs

Cada setmana farem disponible noves i variades activitats al voltant de un dels jocs més populars del nostre catàleg per tal que els podeu aprofitar quan abans millor. Esperem així aportar alguna cosa en positiva per tothom, en aquests moments que més ho necessitem, tots.

Viu jugant

Facebook: facebook.com/DevirCat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: