Festa de candidats i candidates als XII PREMIS GAUDÍ

Text – Redacció-Premsa Premis Gaudí. Fotos – Francisco Soler Oviedo.

Aquest dimecres 30 d’octubre s’ha celebrat la Festa dels Candidats a la Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, que marca l’inici de la cursa dels XII Premis Gaudí, 59 títols participen en la dotzena edició dels guardons del cinema català.

FSO_5272
©Francisco Soler Oviedo.

A la festqa han assistit entre d’altres directors i les directores com Neus Ballús (El viatge de la Marta), Belén Funes (La hija de un ladrón), Albert Serra (Liberté), Laura Jou (La vida sense la Sara Amat), Lluís Miñarro (Love Me Not), Dani de la Orden (Litus), Lluís Maria Güell (L’enigma Verdaguer), Irene Moray (Suc de síndria), Carlo Padial (Vosaltres sou la meva pel·lícula), Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras (7 raons per fugir), Xavier Puig i Raimon Fransoy (Ardara), Lucía Alemany (La innocència), Alberto Dexeus Ànnia Gabarró (Les Perseides), Marta Lallana (Ojos negros), Eric VilageliuPol Vidal i Valentí Moulias (La filla d’algú).  I també actors i actrius com David Verdaguer i Maria Rodríguez (Els dies que vindran), Aina Clotet (La filla d’algú, 7 raons per fugir), Laia Marull (La innocència), Bruna Cusí i Elisabet Casanovas (Ardara), Cesca Piñón (La vida sense la Sara Amat), Francesc Orella (Love Me Not, 7 raons per fugir), Igor Spazowski (Gang), Juanjo Puigcorbé (Barcelona 1714), Laia Manzanares (Sense sostre), Nao Albet (Cançó per a tu), Marcel Borràs (La higuera), Mireia Rey i Dafnis Balduz (Mientras dure la guerra) o Max Grosse (Suc de síndria)

L’actriu Anna Moliner presentarà la gala dels XII Premis Gaudí, dirigida per Jordi Prat i Coll i produïda per Dagoll Dagom, que se celebrarà la nit del 19 de gener a l’Auditori Fòrum del CCIB

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: