Cirque du Soleil presenta un avançament en exclusiva del nou espectacle “Messi10 by Cirque du Soleil” abans de la seva estrena mundial del 10 d’octubre

el

Text – Redacció-Premsa Messi10 by Cirque du Soleil. Fotos – Jordi Adrià. 

Cirque du Soleil i Popart Music es complauen a presentar en exclusiva 3 actes de la seva nova producció “Messi10 by Cirque du Soleil” que combinen futbol d’estil lliure, acrobàcies i espectaculars disciplines circenses.

Jordi_Adria_para_Messi10_by_Cirque_du_Soleil_2
©Jordi Adrià

A partir del pròxim 10 d’octubre, el Parc del Fòrum serà la seu oficial de “Messi10 by Cirque du Soleil”, on durant els pròxims mesos es podrà sentir l’adrenalina de veure per primera vegada l’esperat espectacle inspirat en la figura de Leo Messi. Entrades a la venda a www.messicirque.com

LA NOVA GRAN SUPERPRODUCCIÓ DE CIRQUE DU SOLEIL

“MESSI10” és la nova gran superproducció de Cirque du Soleil, un espectacle totalment innovador, adaptat a les exigències tecnològiques i visuals del nostre temps, i dirigit a tots els públics, tant als amants del circ com als aficionats de l’esport que busquen inspiració en l’esperit de superació.

Cirque du Soleil posa la mira per primera vegada a una llegenda viva i activa del futbol com Leo Messi, i suposa també la primera incursió del líder mundial en entreteniment en l’apassionant món de l’esport.

Jordi_Adria_para_Messi10_by_Cirque_du_Soleil_7
©Jordi Adrià

Charles Joron, Productor Executiu, destaca: “És la primera vegada que Cirque du Soleil se submergeix en el món del futbol i també és la primera vegada que una de les nostres creacions té una estrena mundial a Barcelona. Estem molt contents d’inaugurar aquesta producció a la ciutat que ha jugat un paper tan important en la carrera de Lionel Messi i on els seguidors més apassionats sempre hi són per animar-nos. Esperem que tothom gaudeixi d’aquesta creació i trobi el 10 que porta dins.”

Al llarg d’una vintena de números basats en els valors universals de l’esport, representats per la figura d’aquesta icona mundial, el show explica la història d’un jove d’una ambició sense límits, capaç de superar tots els obstacles per convertir-se en el millor número 10 del món.

Aquest nou show explora una sèrie de claus i habilitats que permeten aconseguir l’excel·lència en qualsevol disciplina de la vida: la visió, l’equilibri i la velocitat, entre d’altres, així com la importància del suport dels fans i la família.

Mukhtar O. S. Mukhtar, escriptor i director de l’espectacle, explica: “Messi10 by Cirque du Soleil” és una exploració de les habilitats i la grandesa de la llegenda viva de l’esport mundial Leo Messi. Aquest és un espectacle d’altíssim contingut acrobàtic inspirat en el futbol que se centra en la possibilitat que tots tenim un perfecte 10 dins de nosaltres.”

UN FORMAT ÚNIC, AMB LA INSPIRACIÓ I LA COL·LABORACIÓ DE LEO MESSI

Cirque du Soleil dissenya per a aquesta ocasió un escenari totalment nou amb un format exclusiu i innovador, i més enllà del set up habitual de la carpa del circ clàssic, re-imagina un estadi de futbol amb dues enormes pantalles LED (de 2,5 m d’altura i 11 m de llarg).

Jordi_Adria_para_Messi10_by_Cirque_du_Soleil_8
©Jordi Adrià

L’espectacle, el desenvolupament creatiu del qual ha durat dos anys, inclou una animació audiovisual i vídeos de moments mítics del futbolista al camp, així com la col·laboració de Leo Messi, que ha rodat imatges exclusives per a l’espectacle. També, a petició del mateix Messi, el show inclou noves disciplines acrobàtiques mai vistes pel públic habitual de Cirque du Soleil.

“MESSI10 CHALLENGE LALLIGA”, UNA EXPERIÈNCIA INTERACTIVA ADDICIONAL

“Messi10 Challenge LaLliga” és una atracció addicional pensada per a tota la família que es desenvolupa en un espai adjacent a l’hangar principal i que obrirà les portes tres hores abans de l’inici de l’espectacle. Allà, els fans de l’ídol podran participar en diferents desafiaments amb l’objectiu d’acumular la màxima quantitat de punts, conversar amb un Messi interactiu o reviure en primera persona els moments més memorables de la seva carrera gràcies a ulleres de realitat virtual. Al final del recorregut, la persona que més punts acumuli serà “Messi del dia” i viurà una experiència exclusiva durant el show.

Ja estan a la venda totes les modalitats d’entrades per a l’experiència interactiva addicional “Messi Challenge LaLiga a www.messicirque.com

EL DOCUMENTAL SOBRE L’ESPECTACLE

Rakuten TV, patrocinador del show, llançarà el 21 de novembre “MessiCirque”, un documental que mostra els secrets del procés de creació de Messi10 by Cirque du Soleil. Des de la seu central de Cirque du Soleil a Mont-real (Canadà) i amb l’aparició del mateix Messi, el documental mostrarà imatges del procés creatiu i la transformació artística d’aquesta producció única. MessiCirque està dirigit per la cineasta argentina Agustina Macri, directora de pel·lícules com Soledad, que va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula al Festival Internacional de Cine de Barcelona a principis d’aquest any, i dels documentals Snowden i Putin Interviews, al costat de l’oscaritzat Oliver Stone.

S

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s