Finalitza el rodatge de “Perdida”, nova sèrie original d’Atresmedia Televisión

Text – Redacció-Premsa Mediapro. Foto – Premsa Mediapro. 

“Perdida”, la nova sèrie original d’Atresmedia Televisión ha finalitzat el seu rodatge desprès de 6 mesos de gravacions que s’han desenvolupat, principalment, a Colòmbia.

Sin título-1

“Perdida” està produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Big Bang Media (THE MEDIAPRO STUDIO). El rodatge de la sèrie s’ha portat a terme íntegrament a exteriors i interiors naturals, comptant amb més de 120 localitzacions diferents. Les gravacions van començar el passat mes d’abril a València, un altre dels punts clau d’aquesta història.

La nova ficció del segell Series Atresmedia s’emetrà al prime time d’Antena 3 i a ATRESplayer PREMIUM. Es tracta d’un thriller emocional que narra el viatge d’uns pares que faran tot el que sigui possible per descobrir què ha passat amb la seva filla. Una trama que es desenvoluparà entre Espanya i Colòmbia.

Ha estat creada per Natxo López, a partir de la idea original de Ruth García i David Oliva. Sonia Martínez i Alberto Carullo són els productors executius de “Perdida”, i Juanma Manzanares i Natxo López són els coproductors executius.

La sèrie està dirigida per Iñaki Peñafiel, David Ulloa i Rafa Montesinos, i ha comptat en el desenvolupament de guions amb el mateix Natxo López, Almudena Ocaña, Aurora Graciá, Carlos de Pando i Mikel Barón.

Daniel Grao és el protagonista principal de la història juntament amb Adriana Paz, Ana María Orozco, Carolina Lapausa, Fernando Solórzano, Melani Olivares i Verónica Velásques, que encapçalen un repartiment que superarà el centenar d’actors, procedents d’Espanya, Colòmbia, Mèxic o Cuba com Jon Arias, Luis Miguel Hurtado, Juan Carlos Messier, Pedro Suárez, María del Rosario Barreto, David Trejos o Mario Bolaños, entre d’altres.

Una ficció espanyola d’àmbit internacional amb capítols que tindran una durada de 50 minuts, com és habitual en totes les noves produccions del segell Series Atresmedia.

Dades i declaracions

La sèrie ha acumulat 23 setmanes de gravacions entre Espanya i Colòmbia, amb un total de 1.600 hores de treball. Entre personatges de repartiment i capitulars, la sèrie ha comptat amb més d’un centenar d’actors de diferents nacionalitats i procedències (Espanya, Cuba, Mèxic, Colòmbia…).

Per la producció han passat un total de 3.630 figurants, dels quals més de 3.100 van participar en les gravacions a territori colombià. Per al rodatge de “Perdida”, han passat més de 300 professionals pels diferents departament.

Per a la recreació de La Brecha, la presó on succeeix la trama colombiana, s’han necessitat més de 1.200 m2 per a la construcció. En el rodatge d’escenes de tiroteigs s’han precisat més de 3.200 bales de fogueig.

Desprès de finalitzar les gravacions, els productors executius de la sèrie, Sonia Martínez i Alberto Carullo, i el seu protagonista, Daniel Grao, han afirmat:

 

SONIA MARTÍNEZ

Directora de Ficció d’Atresmedia

“És una sèrie molt especial que s’ha rodat gairebé totalment fora d’Espanya i que tindrà com a escenari principal Bogotà i el paisatge colombià. Una de les característiques de la ficció d’Atresmedia és que ens agrada anar més enllà del convencional i oferir a l’espectador propostes molt diferents i amb personalitat. Perdida va a impactar per la seva potència visual i per tractar-se d’una història amb molta forta, amb un pare disposat a tot per saber què ha passat amb la seva filla. No és fàcil portar a terme una producció d’aquestes característiques, felicito tot l’equip pel nivell aconseguit”.

 

ALBERTO CARULLO

Director General de Big Bang Media (THE MEDIAPRO STUDIO)

«Perdida ha estat una experiència única i extraordinària que ens ha portat durant 6 meses a rodar entre València i Bogotà. Produir aquesta història ha estat un repte apassionant perquè a més a més de realitzar-se íntegrament a escenaris naturals i a països diferents, ha permès sumar el talent d’uns intèrprets i uns professionals de llocs molt diferents. El resultat ha estat enriquidor i creiem que serà un diferencial, en un moment que les sèries de ficció han arribat a un valor molt alt per a l’espectador «.

 

DANIEL GRAO

Protagonista de la sèrie

“Perdida ha estat molt especial per a mi. Mai em semblen casualitat els personatges que m’arriben. Només començar a llegir el guió i veure que tot el que li passa, des de la seva detenció al món dins de la presó, em va semblar màgic, perquè d’alguna manera la vida una vegada més em dóna, mitjançant el meu treball, l’oportunitat de sanar alguna cosa meva, alguna cosa vital. Això converteix la sèrie en un projecte molt especial».

El protagonista de la sèrie ha comentat també que «rodar fora de casa durant tants mesos ha estat una experiència afegida. Ajuda a posar-se en aquest personatge, i ajuda també a integrar-se en aquesta família que formem tot l’equip en estar tots fora de casa […] També et dóna l’oportunitat de conèixer altres cultures, un altre país, una altra manera de funcionar. Ha estat molt interessant veure com ens adaptàvem, una manera i una altra. M’encanta i em sembla atractiu per a la sèrie que passi això. Per l’espectador espanyol, serà exòtic, diferent».

 

Així és “Perdida”

Bogotà, Colòmbia. Antonio, un home espanyol, empassa boles de cocaïna a una habitació d’un hotel. Sembla estar nerviós. En acabar, es dirigeix a l’aeroport, callat, reservat. Allà és detingut.

13 anys abans. València, Espanya. Antonio es disposa a menjar a un bar de la platja juntament amb la seva dona Inma i la seva família. La seva filla Soledad, de cinc anys, juga a la sorra. La mare avisa la nena, però la petita no contesta… Tots acudeixen a buscar-la, no hi ha cap rastre. És com si se l’hagués empassat el mar…

“Perdida” narra en una doble línia temporal el viatge d’uns pares que faran el necessari per descobrir què ha passat amb la seva filla. Una trama que es desenvoluparà entre Espanya i Colòmbia i on un pare prendrà la difícil decisió d’endinsar-se en la banda més fosca, en una presó colombiana, per esbrinar on es troba la seva filla.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s