El partit crucial, a “Les de l’hoquei”, dilluns 15 de juliol, a TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3-Jordi Play.

Dilluns, a les 21.55, a TV3, el penúltim capítol de “Les de l’hoquei”, la sèrie de Televisió de Catalunya produïda per Brutal Media. Les noies tenen una nova entrenadora i l’oportunitat de lluitar perquè la secció femenina del Club Patí Minerva no desaparegui. No serà fàcil. La vida, tampoc.

6012772_LesDeLHoquei_S01E12_Still_03
Foto – TV3.

 

12.- EL PARTIT

Les noies es juguen el futur en un últim partit crucial contra les de l’Olímpic, que les pot fer pujar a l’OKLliga o fer que perdin l’equip per sempre. La Gina (Claudia Riera) no pot més i demana sinceritat absoluta a la Lorena (Mireia Oriol), mentre que la Flor (Asia Ortega) es debat sobre si tornar a Buenos Aires o quedar-se definitivament al poble. L’Anna (Iria del Río) i en Germán (Marc Clotet) porten en secret el que va passar.

La sèrie

Presentació de " Les de l'hoquei "
Foto – Jordi Play

“Les de l’hoquei” gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení. Set joves jugadores d’aquest esport i la nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l’equip com a la seva vida.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil, quan les noies es debaten amb els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip i amb un món d’adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l’esport… i la vida.

L’hoquei és la seva passió, part de la seva vida. Formen una família i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui als que pensen que l’esport femení no és tan important.

Escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patrícia Font, la sèrie compta amb un repartiment que combina cares gairebé desconegudes per als espectadors de TV3 com Dèlia Brufau, Júlia Gibert, Natàlia Barrientos, Yasmina Drissi, Asia Ortega, Mireia Oriol, Clàudia Riera o Iria del Río, amb altres de conegudes, com Juli Fàbregas, Àgata Roca, Marc Clotet, Nora Navas, Nil Cardoner, Josep Linuesa, Mireia Aixalà i Aida Oset, entre d’altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: