Comença el rodatge de Woody Allen

Text – Redacció-Premsa Mediapro. Fotos – Premsa Mediapro.

El Kursaal de Sant Sebastià ha acollit aquest dimarts la presentació de l’inici del rodatge de la nova pel·lícula de Woody Allen, produïda per THE MEDIAPRO STUDIO juntament amb Gravier Productions. En l’acte han participat Jaume Roures, soci fundador de THE MEDIAPRO STUDIO, el director Woody Allen i els actors Elena Anaya, Wally Shawn, Gina Gershon i Sergi López.

Equipo.jpg

El rodatge de la 51ª pel·lícula de la carrera de Woody Allen s’inicia demà 10 de juliol a Sant Sebastià i finalitzarà el 20 d’agost.

El nou projecte conjunt de THE MEDIAPRO STUDIO i Woody Allen és “una comèdia romàntica sobre unes persones dels EUA que arriben al festival de cinema de Sant Sebastià; els esdeveniments que ocorren tenen una ressonància còmica relacionada amb el que passa aquí”, ha explicat Woody Allen.

Tal com ha confirmat el director, la ciutat guipuscoana serà la protagonista de la pel·lícula, que tindrà com a títol provisional “Rifkin’s festival” (en referència al personatge protagonista), però també apareixeran els voltants, com ara zones de bosc “res lluny del centre de la ciutat” i de platja. “Vull presentar al món la meva visió de Sant Sebastià”, ha afegit Allen, qui ha lloat el treball dels actors: “Sóc el producte de grans actors i actrius amb els quals he col·laborat, encara que em porto el rèdit del seu treball. Els actors són l’èxit de les meves pel·lícules”.

El film compta amb un repartiment de primer nivell format per actors nacionals i internacionals com Elena Anaya (“Wonder Woman”, “La cordillera”, “La piel que habito”, “Lucía y el sexo”), Louis Garrel (“Mal genio”, “Les chansons d’amour”, “Soñadores” o “Un hombre fiel”, pel·lícula aquesta última que també dirigeix), Gina Gershon (“Killer Joe”, “Lazos ardientes”, “El Dilema” o “Cara a Cara”), Sergi López (“A perfect day”, “La propera pell”, “El laberinto del fauno”, “Harry, un amigo que os quiere”), Wally Shawn (veterà intèrpret que ha treballat amb Woody Allen en films com ara “Días de radio”, “Sombras y niebla” o “Manhattan”) i Christoph Waltz (“Django desencadenado”, “Malditos bastardos”,-films pels quals ha aconseguit dos Premis Oscar®-, “Un dios salvaje” o “Spectre”).

Així mateix, el realitzador també ha assegurat que no pensa a jubilar-se: “Sempre m’he centrat en el meu treball i això absorbeix el meu cervell; no importa el que hagi passat amb la meva dona, els meus fills i la política”. “Probablement em moriré enmig del muntatge d’una seqüència”, ha sentenciat.

woody_allen_presentacion.jpg

Elena Anaya ha destacat que el guió de la pel·lícula “és la història més bonica” que ha llegit mai. “És un somni de dia, perquè Woody és un geni, és entranyable i una llegenda; ha estat un plaer enorme posar-me a les seves mans”.

Gina Gershon ha confessat que sempre havia somiat amb treballar amb Woody Allen: “És un guió bellíssim; un somni fet realitat”. També s’ha referit a la situació actual als EUA: “Són temps salvatges; un ha d’analitzar les situacions i decidir com se sent; jo estic encantada de formar part d’aquest equip”.

Per a Wally Shawn aquesta no és la primera col·laboració amb Allen. “Ell em va descobrir i hi ha una màgia especial en tornar a rodar amb ell; és quelcom bellíssim; perquè és el seu somni i nosaltres ens passegem per aquest somni”.

En canvi, per a Sergi López aquesta ha estat la primera incursió al cinema d’Allen: “El projecte tenia moltes coses per a no dubtar durant molts segons; jo tinc un anglès molt relatiu i això és d’agrair”.

Rueda de Prensa.jpg
En la pel·lícula, la parella protagonista queda corpresa del festival de cinema de Sant Sebastià, així com de la bellesa i encant d’Espanya i la fantasia del món del cinema. Ella té un affaire amb un brillant director de cinema francès i ell s’enamora d’una bella espanyola resident a la ciutat, en el que és un “homenatge al cinema”, segons Allen.
Aquesta és la quarta col·laboració entre THE MEDIAPRO STUDIO, la nova marca del Grup MEDIAPRO l’objectiu de la qual és la creació de contingut únic a nivell global, i el prestigiós director i guionista després que MEDIAPRO –que ara compleix 25 anys– produís “Midnight in Paris”, “Coneixeràs a l’home dels teus somnis” i “Vicky Cristina Barcelona”, films amb els quals ha aconseguit dos Premis Oscar®, entre molts altres reconeixements i guardons.
Aquesta serà també la quarta col·laboració de Woody Allen amb el reconegut i llorejat director de fotografia Vittorio Storaro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: