“Les de l’hoquei” guanya el II Premi CIMA TV a la Igualtat, en l’XI edició del FesTVAL de Vitòria

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3-Jordi Play.

Les de l’hoquei” ha guanyat la segona edició del Premi CIMA TV a la Igualtat, al FesTVAL de Vitòria. El jurat ha destacat que es tracta d’una sèrie de ficció innovadora i amb clara vocació feminista, escrita i dirigida per dones, i que tracta temàtiques hagi demostrat la no discriminació de la dona per aconseguir una societat més igualitària. Aquesta és la segona edició d’aquest premi, que és el primer guardó que destaca la presència de la dona a la televisió.

Sin título-1.jpg

La sèrie

Presentació de " Les de l'hoquei "
Foto: Jordi Play

“Les de l’hoquei” gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení. Set joves jugadores d’aquest esport i la nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l’equip com en la seva vida privada.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil; les noies es debaten entre els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip i amb un món d’adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l’esport… i la vida.

L’hoquei és la passió d’aquestes jugadores, part de la seva vida. Totes elles formen una família i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui a aquells que pensen que l’esport femení no és tan important.

Escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patrícia Font, la sèrie compta amb un repartiment que combina cares gairebé desconegudes per als espectadors de TV3 com Dèlia Brufau, Júlia Gibert, Natàlia Barrientos, Yasmina Drissi, Asia Ortega, Mireia Oriol, Clàudia Riera o Iria del Río, amb altres de conegudes, com Juli Fàbregas, Àgata Roca, Marc Clotet, Nora Navas, Nil Cardoner, Josep Linuesa, Mireia Aixalà i Aida Oset, entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: