Comença el rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Noobees’ de NICKELODEON, produïda per THE MEDIAPRO STUDIO i VIACOM INTERNATIONAL STUDIOS

Text –  Redacció-Premsa Mediapro. Foto – Mediapro.

Després d’una exitosa primera temporada, Nickelodeon Latinoamérica ha anunciat l’inici del rodatge de la segona temporada de “Noobees”, sèrie de gaming produïda per Viacom International Studios i THE MEDIAPRO STUDIO.

Sin título-2
En la imatge els protagonistes de la serie “Noobees 2”,  Michelle Olvera i Andrés de la Mora;

“Noobees 2”, composta de 60 episodis d’una hora, es grava en aquests moments a Televideo, els estudis de producció de THE MEDIAPRO STUDIO a Bogotà (Colòmbia). Compta amb la participació del repartiment original, encapçalat pels mexicans Michelle Olvera i Andrés de la Mora; els colombians María José Vargas i Pipe Arcila, així com l’actriu brasilera Clara Tiezzi.

L’elenc de la sèrie -basada en una idea original de Flipy (THE MEDIAPRO STUDIO)- es completa en aquesta segona temporada amb l’actor argentí Julián Cerati (“Once”, “Ando Cantando”) i la influencer colombiana Daniela Pérez “La Pereztroica”, a més de l’actriu veneçolana Karlys Romero (“Para verte mejor”), entre altres.

Els nous episodis están escrits per Marcela Citterio, que en la seva trajectòria compta amb exitoses sèries juvenils com “Yo Soy Franky”, “Heidi, bienvenida a casa”, “La fan” i “Chica Vampiro”, entre altres.

La segona temporada de “Noobees” té prevista la seva estrena pan-regionalment, incloent Brasil, els primers mesos del 2020 (la data exacta serà anunciada pròximament).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s