‘El dolor’, de Marguerite Duras amb direcció de Lurdes Barba, arriba a la Sala Petita del TNC

Text – Redacció-Premsa TNC.

‘El dolor’, de Marguerite Duras, és una producció del Teatre Nacional de Catalunya amb direcció de Lurdes Barba, traducció de Maria Lucchetti i protagonitzada per Ariadna Gil. L’obra es podrà veure a la Sala Petita del TNC del 30 de maig al 30 de juny de 2019.

Sin título-2.jpg

La cèlebre novel·la de Marguerite Duras protagonitzada per Ariadna Gil

La guerra ha acabat. Una dona espera el retorn del seu marit, presoner dels camps de concentració, mentre estima un altre home amb qui ha participat en la resistència durant el conflicte, i amb qui ara es dedica a localitzar el marit mentre també facilita que altres famílies trobin els seus desapareguts. Una recerca interminable, sense saber si l’home que espera és viu o mort, que la confrontarà amb nombrosos supervivents de  les indignitats bèl·liques.

Ariadna Gil dona veu a aquest relat en clau autobiogràfica dirigit per Lurdes Barba. Una colpidora introspecció en la intimitat de l’escriptora, amb totes les seves contradiccions, que alhora dissecciona les convulsions d’una època carregada de dolor, amb extrema delicadesa i sense cap mena de grandiloqüència.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s