Dilluns, 20 de maig, arrenca el rodatge de “Merlí: sapere aude”

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

L’esperat “spin-off” de la sèrie “Merlí” ja té data d’inici de rodatge. El pròxim 20 de maig el personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) tornarà a les aules i iniciarà els seus estudis a la Facultat de Filosofia, mesos després de la mort del Merlí, moment en el qual s’acabava la sèrie original.

07
Imatge de la serie «Merlí», amb Carlos Cuevas al centre. Foto – TV3.

El rodatge de “Merlí: sapere aude” durarà unes 10 setmanes i comptarà amb diferents escenaris com la Universitat de Barcelona, ​​el barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona.

Fa uns mesos, Movistar+ va anunciar l’acord amb TV3 que permetia la continuïtat de “Merlí”, garantint així una vida nova per a la sèrie d’èxit, que es podrà seguir en exclusiva a Movistar+ a partir de finals del 2019. TV3 l’oferirà un any després de l’estrena. Com totes les sèries de producció original, “Merlí: sapere aude” estarà disponible sencera sota demanda en exclusiva a Movistar+.

Merlí” és una sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV. Les tres temporades que va durar es van emetre amb un gran èxit per TV3, en “prime time”, amb quotes de pantalla de més del 22%. Ara arriba “Merlí: sapere aude”, una aposta de producció de Movistar+ amb la col·laboració de TV3 que mantindrà l’essència de la sèrie.

Aquesta ficció, l’escriurà el mateix Héctor Lozano, també la produirà Veranda TV i tindrà el mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell “Merlí”, que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.

La visió de l’autor

 «Després d’un any sense escriure ‘Merlí’, el trobava a faltar. Per aquesta raó vaig acceptar l’entusiasta proposta de Movistar demanant-me ‘més Merlí’.»

 Ara ha arribat el moment d’anunciar que Movistar+ estrenarà en exclusiva «Merlí: Sapere Aude», l’“spin-off” de “Merlí” centrat en el personatge de Pol Rubio i en el seu pas per la Facultat de Filosofia.

Com viu Pol la seva vida sense Merlí? Com s’adapta a la facultat? Quines noves amistats tindrà? S’enamorarà?

 Movistar+ es llança a l’aventura d’estrenar una sèrie en català per a tot Espanya. Escriure la sèrie en la seva llengua original és mantenir l’essència i el to de “Merlí”, i crec que la decisió de Movistar+ ha estat molt valenta.

 Els fans de “Merlí” tenen ànsies de saber més. No només els espectadors catalans, sinó també els de la resta d’Espanya i de Llatinoamèrica. Escriure pensant que hi ha tanta gent que espera i desitja el que estàs escrivint és un luxe.

En la seva primera classe, Merlí va pronunciar unes paraules que van quedar gravades en la ment de Pol: «Us vull desperts, no us deixeu arrossegar per l’opinió de la majoria, tingueu criteri propi!» Aquestes paraules es resumeixen en la màxima d’Horaci: Sapere Aude (atreveix-te a saber). I d’aquí el títol …

 …“Merlí: Sapere Aude”: la sèrie se centrarà en el desig d’aprendre de Pol Rubio, i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant de Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors… I també Bruno, el seu amic incondicional, i fill de Merlí. Perquè els espectadors saben que Pol i Bruno acabaran sent parella. Però… com arribaran a consolidar aquest amor? Doncs això: Sapere aude!

 Héctor Lozano, creador de “Merlí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: