‘Todas las noches de un dia’ amb Carmelo Gómez i Ana Torent al Teatre Goya, fins al 9 de juny

Text – Redacció-Premsa Focus. Fotos – Carlos Ferriz-Albert Roca.

Aquest passat dimecres 8 de maig el Teatre Goya ha acollit la presentació de Todas las noches de un día, un text d’Alberto Conejero que compta amb la direcció de Luis Luque i protagonitzada per Carmelo Gómez i Ana Torrent.

portada .jpg 2

El vicepresident d’Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González, ha obert l’acte molt agraït de «tornar a acollir teatre contemporani i d’avui en dia». Jordi González també ha destacat la «poètica extraordinària» de l’escriptura d’Alberto Conejero, que debuta com a dramaturg al Goya amb aquest text; i de l’acurada direcció de Luis Luque, que arriba al teatre després de l’èxit aconseguit amb «meravellosa Fedra», que s’exhibirà al Goya a partir del 12 de juny després de l’èxit aconseguit durant la present temporada al Teatre Romea. rp.jpg copia.jpg

Luque ha comentat que «más allà de la felicidad de estar en Barcelona por segunda vez en esta temporada, una de las cosas que más me emociona es llevar un texto de creación contemporánea y de nueva creación.» Altrament, el director del muntatge ha afirmat que a Todas las noches de un día «el público es testigo de una obra de alta densidad, basada en dos interpretaciones increíbles.» Per la seva banda, Alberto Conejero també ha agraït al Teatre Goya la seva aposta «por una dramaturgia contemporánea y por la confianza depositada en este equipo.» Per al creador, Todas las noches de un día es «un melodrama que, pese a cierta apariencia hermosa en su exterior, esconde la peripecia de dos personajes llenos de sombra que pelean para encontrar algo de luz».

Todas las noches de un día és un thriller poètic sobre l’amor i els seus fantasmes compta amb uns protagonistes de luxe: Ana Torrent i Carmelo Gómez, que treballen junts per primera vegada en teatre en aquesta producció de Pentación Espectáculos.

anna2.jpg copia.jpg

Un thriller sobre l’amor i els seus fantasmes

Ana Torrent i Carmelo Gómez són els encarregats de pujar a escena aquest thriller poètic sobre l’amor i els seus fantasmes. D’una banda, l’actor s’ha mostrat satisfet de treballar en «un teatro que ocurre entre dos biombos, en el lugar de la imaginación». En aquesta peça, «dos personas viven el amor de una forma muy intensa», ha assegurat l’actor. «(Todas las noches de un día) es un texto muy selectivo, elevado, con poder imaginativo», ha explicat l’actor.»Es teatro de la palabra y de la poesía. Teatro puro».

carmelo 2.jpg copia

D’altra banda, Ana Torrent ha assenyalat que la peça aposta perquè «el público ponga de su parte, mientras nosotros seguimos buscando a través de la magia del texto». Todas las noches de un día suposa el debut teatral d’Ana Torrent a Barcelona. Un text que, per a l’actriu, «hace volar la imaginación y las sensaciones».

anna.jpg copia

Després d’una intensa gira per l’estat espanyol i d’haver captivat crítica i públic, Todas las noches de un día s’exhibirà al Teatre Goya des del 8 de maig fins al 9 de juny. L’estrena oficial de l’espectacle serà el 16 de maig, a les 20.30 h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: