Carmelo Gómez i Ana Torrent debuten al Teatre Goya amb ‘Todas las noches de un día’. Del 8 de maig al 9 de juny

Text – Redacció-Premsa Focus. Foto – Premsa Focus

A partir del 8 de maig, el Teatre Goya acull Todas las noches de un día, la primera trobada teatral entre el dramaturg Alberto Conejero (premi Max al millor autor teatral per La piedra oscura) i el director d’escena Luis Luque. El text, guanyador del III Certamen de textos teatrals de l’Associació d’Autors de Teatre (AAT), compta amb un duet protagonista de luxe: Ana Torrent i Carmelo Gómez, que treballen per primera vegada plegats en teatre amb aquesta peça. Unthriller poètic que relata una història sobre l’amor i els seus fantasmes.

Sin título-2.jpg

Una producció de Pentación Espectáculos que arriba al Goya després de mesos de gira per l’Estat espanyol i de fer temporada al Teatro Bellas Artes (Madrid). L’espectacle s’exhibirà al Teatre Goya durant cinc úniques setmanes, del 8 de maig fins al 9 de juny.

Sin título-1.jpg

Més informació i venda d’entrades

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s