Luis Fonsi, Super3, Joan Baez i Morat se sumen el cartell del Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges.

El Festival Jardins Terramar de Sitges 2019 va agafant volada amb quatre noves incorporacions que responen als noms de Luis Fonsi (20 de juliol), l’espectacle infantil de “La Família Super 3 a l’illa de les tortugues” (21 de juliol), Joan Baez“Fare Thee Well…Tour 2019” (25 de juliol) i el grup Morat (2 d’agost). Un elenc d’artistes que conformen una potent programació del 19 de juliol al 4 d’agost a la vila de Sitges. Una important proposta de concerts de primera línia que completen fins el moment: George Benson (26 de juliol), Rick Astley (27 de juliol), God Save The Queen (30 de juliol), Hombres G (31 de juliol), Melendi (1 d’agost), Dúo Dinámico (3 d’agost) i Niña Pastori (4 d’agost). La promotora Jet Entertainment ultima per als pròxims dies l’anunci de les darreres actuacions que configuraran el cartell definitiu de la propera edició del festival. Les entrades de tots els concerts es poden adquirir anticipadament a Ticketmaster i www.festivaljardinsterramar.com

Sin título-4.jpg

Dissabte 20 de juliol, el Festival Jardins Terramar de Sitges tindrà com protagonista Luis Fonsi, considerat el màxim referent de la música llatina dels darrers anys, amb la seva nova gira mundial “Vida World Tour” que arrenca a Espanya i que farà escala al Festival Jardins Terramar de Sitges. L’intèrpret i compositor porto-riqueny, actual coach del programa La Voz Espanya, i també a l’edició La Voz US Latin, portarà tota l’energia del seu recentment publicat treball “Vida”, el disc més important de la seva carrera, segons les seves pròpies paraules.Luis Fonsi inclou en aquest nou disc temes com “Despacito”, catalogada com una de les 100 cançons més importants de la història, amb set rècords Guinness per ser “la cançó més escoltada del món”, i la més vista a Youtube, amb més de sis mil milions de reproduccions. Luis Fonsi també interpretarà al seu repertori “Échame la culpa”, que originàriament canta amb Demi Lovato, i que ha estat número 1 a una seixantena de països, “Calypso” a duo amb la rapera britànica-jamaicana Stefflon Don, i posteriorment remixada amb Karol G, i el seu darrer llançament “Imposible”, enregistrat amb l’estrella de la música urbana Ozuna. El nou treball de Luis Fonsi inclou el nou senzill “Sola”, una balada romàntica amb influències del R&B i el pop llatí. D’aquesta manera, Luis Fonsi, guanyador de nou Grammy llatins i cinc Billboard, és un dels grans noms que se sumen al Festival.

Diumenge 21 de juliol serà el torn de la música i aventures de la mà del Super3, amb el seu exitós espectacle central de la gira La Festa On Tour protagonitzat per la família televisiva més coneguda, sota el títol: “La Família del Super3 a l’illa de les tortugues”. La Nenúfar, la Matoll, l’Àlex, el Pau, el Fluski, el Dan, la Pati Pla, el Sr. Pla i el Rick protagonitzen una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. Una proposta visualment espectacular amb les cançons més conegudes de la família del Super3 arribarà aquest estiu al Festival Jardins Terramar per fer gaudir a tota la família.

Joan Baez i el seu “Fare Thee Well…Tour 2019” envairà el 25 de juliol l’escenari a l’aire lliure de l’auditori dels Jardins Terramar de Sitges. Una extraordinària oportunitat de veure en viu una artista d’influència històrica incalculable, que va irrompre a l’escena musical mundial el 1959 al Newport Folk Festival, fa ara precisament seixanta anys. Des d’aleshores, Joan Baez es va posicionar al capdamunt del gènere folk, enfocant la seva discografia a causes socials i cançons protesta. En aquest temps, la seva música ha anat evolucionant amb girs estilístics cap al country

i el pop, amb obres emblemàtiques, des dels seus tres primers àlbums de 1960 a 1962, passant per «One Day at a Time!» (1970), «Come from the Shadows» (1972) o el memorable «Gracias a la vida» (1974), el seu primer àlbum en espanyol. Després van arribar títols tan importants com «Diamonds & Rust» (1975), «Recently» (1988), «Gone From Danger» (1997), «Bowery Songs» (2005) o el més recent «Whistle Down The Wind» (2018 ), on demostra el seu desig de reivindicar la seva contemporaneïtat.

divendres 2 d’agost serà el torn de Morat, la formació colombiana que s’ha convertit en un temps rècord en el grup de folk pop més important a tota Amèrica Llatina i Espanya, amb les seves composicions amb lletres que transmeten emocions. El seu àlbum debut «Sobre el amor y sus efectos secundarios», va aconseguir una enorme repercussió planetària amb temes com «Mi nuevo vicio”, al costat de Paulina Rubio, «Cómo te atreves o «Yo contigo, tú conmigo», al costat d’Álvaro Soler, inclòs a la banda sonora de la pel·lícula «Gru3 Mi villano preferido». Ara arriba per fi el seu nou treball discogràfic titulat «Balas perdidas«, amb el qual inicien una gira que els portarà aquest estiu fins al Festival Jardins Terramar de Sitges. Aquest segon àlbum de Morat és una col·lecció de 12 cançons, que inclou «Besos en guerra» al costat de Juanes, que ja ha superat els 260 milions de reproduccions a Youtube i certificat el Doble Disc de Platí a Espanya o «Cuando nadie me ve», també Disc de Platí a Espanya. Morat atresora màgia i talent en les mans i les veus de Juan Pablo Isaza, Juan Pablo Villamil, Martín Vargas, i Simón Vargas, quatre amics als que la música els va unir en una mateixa destinació des de Colòmbia al món.

Segueix al Festival Jardins de Terramar de Sitges http://www.festivaljardinsterramar.com

Facebook es-es.facebook.com/TerramarFest/

instagram @terramarfest

twitter @terramarfest

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: