Josep Maria Pou, nou director artístic del Teatre Romea

Text – Redacció-Premsa Focus. Foto – Premsa Focus.

El Grup Focus anuncia el nomenament del nou director artístic del Teatre Romea: l’actor i director teatral Josep Maria Pou. Referent del panorama teatral nacional, va iniciar la seva estreta col·laboració amb l’empresa Focus l’any 2003, amb motiu de l’estrena de l’espectacleCelobert, de David Hare, precisament, al Teatre Romea (el 20 de gener d’aquell mateix any). Aquesta relació es va consolidar després d’estrenes tan importants com El rei Lear, de William Shakespeare (2004); La cabra o Qui és Sylvia?, d’Edward Albee (2005-2006), Su seguro servidor, Orson Welles, de Richard France (2008) i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano, de Mario Gas i Alberto Iglesias (2015-2017), representades en aquest mateix teatre.

Sin título-1.jpg
Avui, 16 anys després i reconeguda la seva gran tasca al capdavant de la direcció artística del Teatre Goya des de l’any 2008 -que es va iniciar amb l’estrena d’Els nois d’història, d’Alan Bennett-, etapa en què ha consolidat la línia artística de l’espai i ha programat espectacles de gran èxit de crítica i públic, Pou assumeix la direcció artística del Teatre Romea.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: