TV3 recull quatre Premis Zapping

Text – Redacció-Premsa TV3.

TV3 ha recollit quatre guardons a la gala de lliurament dels XXIV Premis Zapping, que reconeixen l’oci audiovisual de qualitat i que s’ha celebrat aquesta nit al CaixaForum. Yolanda Ramos, per la seva interpretació a “Benvinguts a la família”; Pablo Derqui, pel seu paper a “Si no t’hagués conegut”, i el programa presentat per Marc Ribas “Joc de cartes” han estat els guanyadors. A més, TV3 ha rebut el Premi Especial de l’Entitat per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, com la producció de TV3 “La música és vida” i la coproducció de TV3 “Utopia iogurt”.

Sin título-1.jpg

La gala, organitzada per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) i presentada pels reporters de TV3 Mireia Mallol i Jordi Gil, s’ha pogut seguir en directe al web TV3.cat.

Yolanda Ramos ha estat triada com a millor actriu per «Benvinguts a la família«, la sèrie de les nits de dilluns. Pablo Derqui s’ha endut el premi a millor actor per una altra sèrie de TV3, «Si no t’hagués conegut«. Finalment, «Joc de cartes«, el concurs culinari presentat per Marc Ribas, ha estat designat com a millor programa d’entreteniment i concurs.

A més, TV3 ha rebut el Premi Especial de l’Entitat per produir i oferir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, de manera que ajuden a erradicar l’estigma social que molt sovint els acompanya, com la producció de TV3 «La música és vida», sobre l’Alzheimer; la coproducció de TV3 «Utopia iogurt», sobre la fàbrica de iogurts La Fageda, on tots els treballadors són persones amb discapacitats intel·lectuals i tenen malalties com l’esquizofrènia, depressió o trastorns obsessius compulsius, o «Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)», sobre l’autisme, tots tres emesos a «Sense ficció«.

Els Premis Zapping d’aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2018. A diferència d’altres guardons, els Zapping premien la qualitat i no l’audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l’associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

L’Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: