Sara Diego: “Un actor explica històries per conmoure a la gent i si això arriba és meravellós”

Text – Albert Roca. Fotos – Sheyla Butsems. Entrevista realitzada a l’Hotel Murmuri. 

«Com si fos ahir” que emet cada tarda de dilluns a divendres TV3 és una serie amb moltes històries, amb diferents generacions i un gran elenc d’actors, com la jove actriu Sara Diego, que interpreta el paper de l’adolescent Carla. A la Sara Diego la podem veure  també a Poliamor,  la primera serie en directe a instagram live de TV3 i El Terrat. També l’hem vist en diferents obres de teatre. Sara Diego és pur entusiasme per la seva feina .

Sara portada.jpgcopia
Copyright – Sheyla Butsems.

En primer lloc. Com has participat en la serie Poliamor, què et sembla?

Estic en 4 capitols. És super innovadora i molt arriscada de fer a la vegada. M’agrada molt que s’aposti fer fer series així.

Els teus pares són actors oi. Què t’han ensenyat?

L’amor que tenen cap aquesta feina m’ha fet que sigui actriu. He estat molt amb ells darrere les bambalines i  he pogut veure també la part de la feina que no és tan bona, que no sempre tens feina.  La realitat és que aquest món és molt difícil i perquè et surtin les coses has de confiar molt amb tu. M’han ensenyat en ceure en mi i tenir força interior. Fer-ho tot amb molt d’amor.

Sara Diego retrato color para Barnafotopress.jpg copia
Copyright – Sheyla Butsems.

En el món del teatre has fet obres amb Ivan Morales i Pau Miró. Com va anar l’experiència?

Amb ells els admiro molt. Amb Ivan el procés de creació va ser molt xulo, amb tres setmanes al Teatre Almeria, molts actors fent “Somni d’una nit d’estiu”. Recordo que m’ho vaig passar tant be que quan es va acabar vaig plorar molt. Va ser una gran oportunitat i va donar moltes taules.

I què has après en el teatre?

Un actor explica històries per conmoure a la gent i si això arriba és meravellós. Com quan vaig fer teatre a la presó, que va ser molt emocionant. I vaig dirmé que ‘he estat actriu per fer això’.

sara enrtevista .jpg copia
Copyright – Sheyla Butsems.

A ‘Com si fos ahir’ interpretes a la Carla. T’hi assembles amb el teu personatge?

Gens. D’entrada la Carla és més petita que jo. Després l’estudiosa que és, on la Carla estudia enginyeria d’automoció i jo sóc més dispersa. Ella està molt enamorada del Manel i la seva familia està molt desestructurada. Vesteix diferent a mi. La Carla arriba a confondre que la Gemma és la seva mare per tot el que li ha passat a la seva vida. És molt diferent però això m’agrada molt. La trobo més nena, que fa coses sense pensar i després demana perdó.

I com veus el teu personatge?

Jo la veig molt centrada en tema estudis, i ha viscut coses una mica difícils.

Sara 3.jpg copia
Copyright – Sheyla Butsems.

I quin contacte tens amb l’Àurea Márquez, que interpeta a la Gemma?

El seu personatge, la Gemma, fa de la meva sogra. Jo era molt fan d’ella de l’Aurea.. Estic molt agraïda per això. Aprenc constantment. Confio molt en el seu criteri. I hem creat un gran vincle. M’ha tocat la lotería amb ella, per fer tantes escenes.

I com veus la serie i els temes que tracta?

És una serie una mica arriscada  a nivell de trames, com la de la Marta Angelat on el peronatge que interpreta, la seva amiga s’enamora d’ella.  Quan vaig veure aquesta trama. Vaig dir Ole!, També recordó la trama de l’Ari, de la Roser Vilalojosana, que parlava de l’asexualitat.

Sara Diego en un momento de la entrevista Barnafotopress.jpg copia
Copyright – Sheyla Butsems.

I per finalitzar. Et reconeixen pel carrer?

Si, especialment molta gent jove i això m’agrada..  Fa il·lusió que em reconeguin, i que em diguin coses com que m’havien vist en les obres de teatre que he ft. Mola molt.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: